Ez a véleménye Katona Renátának arról, hogy Berki Krisztián továbbra is tinderezik

Forrás: Mokka -
Katona Renáta Mazsi vélemény Tinder Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katona Renáta reagált arra, hogy párja, Berki Krisztián a mai napig fent van a Tinderen: azt mondja, őt ez egyáltalán nem zavarja.

Baukó Éva buktatta le Berki Krisztiánt, hogy a férfi, annak ellenére, hogy barátnője van, a mai napig fent van a Tinderen. Ráadásul a csinos műsorvezető azt is hozzátette, kollégája a FEM3 délelőtti műsorának szüneteiben használja is a társkeresőt, és lányokat nézeget rajta.

Berki ezután azzal védekezett, hogy csak egy cikk miatt regisztrált még régebben az oldalra és számára teljesen mindegy, hogy fent van-e, mert nem foglalkozik vele.

Katona Renátát nem zavarja, hogy Berki Krisztián fent van a Tinderen Forrás: Mokka

A Blikk megkereste Berki párját, Mazsit is, aki meglepően nyugodtan reagált a hírre.

Jót nevettem ezen az egészen. Ha van rá ideje, akkor nyugodtan. De teszek róla, hogy ne legyen energiája ilyesmivel foglalkozni. Nincs köztünk féltékenység, maximálisan megbízunk a másikban, ráadásul láthatjuk egymás telefonját, nincsenek titkok, így nem zavar, ha Krisztián fent van a Tinderen" – árulta el Katona Renáta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.