tévés tévézés ATV gyerekek család jövő műsor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter jövőjéről vallott: elárulta, nem tartja kizártnak, hogy elengedi a tévézést és teljesen más területen kamatoztatja tudását.

Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint Hajdú Péter távozik az ATV-től. Később a tévés tisztázta a félreértéseket, nem kirúgásról volt szó, ő maga nem akarta meghosszabbítani a lejáró szerződését.

Bár egyelőre ő sem tudja, mihez kezd ezután, azt sem tartja kizártnak, hogy más területen folytatja.

Nem ragaszkodom semmihez foggal-körömmel. Én a feleségemet is el tudtam engedni, simán el tudom engedni a tévézést is, ha úgy alakul. Húszéves karrier van mögöttem, bármelyik csatornán is voltam, mindig a legnézettebb produkciókat gyártottam." – árulta el Hajdú Péter a Story magazinnak.

A tévés egyáltalán nem szerénykedik, úgy véli, nagyon jó abban, amit csinál. Előfordulhat, hogy már holnap kap egy jó ajánlatot, de ha nem így történik, akkor sem esik kétségbe, hiszen több lábon áll, éttermet vezet, és úgy tervezi, egy orvosi központot is beindít. Arról nem is beszélve, hogy így legalább a gyerekeire is több ideje maradna.

Nagyon kevés időm van a magánéletemre. Akik nagyon fontosak nekem, azok a gyerekeim. Minden második hétvégén velem vannak, és azok a hétvégék szentek. Ha most kiesik valamelyik munka az életemből, akkor talán rendbe tudom tenni a magánéletemet is. Lehet, hogy ebből a szempontból is szerencsés lesz egy kis lazítás." – mesélte.

Kulcsár Edina friss fotót posztolt, követői kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-kulcsar-edina-friss-fotot-posztolt-kovetoi-kiakadtak.htmlNekiestek követői Kulcsár Edinának, miután meglátták a kismama legfrissebb fotóját. TV + Sztárok--Már három hónapja szerelmes Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-mar-harom-honapja-szerelmes-hodi-pamela-parkapcsolat.htmlHódi Pamela elárulta, új kedvesével immár három hónapja alkotnak egy párt. TV + Sztárok--Manker veréssel fenyegette meg Kasza Tibit, amiért otthon hagyta gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180419-manker-veressel-fenyegette-meg-kasza-tibit-amiert-otthon-hagyta-gyurujet.htmlKasza Tibi hatalmas hibát követett el, de többé ilyen nem fordul elő: Manker ugyanis komoly büntetést helyezett kilátásba, ha mégis bekövetkezne újra.TV + SztárokOrigoBaukó Éva és Berki Krisztián botránya folytatódik: az egykori villalakót is feljelentettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bauko-eva-es-berki-krisztian-botranya-folytatodik-az-egykori-villalakot-is-feljelentettek.htmlBerki Krisztián és Baukó Éva botránya nem várt méreteket ölt. Az egész vita abból indult, hogy az egykori villalakó állítása szerint műsorvezető társa nem hagyta őt kibontakozni, amit élő adásban szóvá is tett. Természetesen a showman válasza sem maradhatott el. A balhé már a bíróságon van.TV + Sztárok--Sztárok, akik nem fejezték be az iskolát: Jennifer Lawrence-től és Hilary Swankinghttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sztarok-akik-nem-fejeztek-be-az-iskolat-jennifer-lawrencetol-es-hilary-swanking.htmlTermészetesen az oktatás nagyon fontos, de persze nem példa nélküli, hogy valaki magas képzettség nélkül is sikeres lesz. Bőven akadnak olyan sztárok, akiknek nem volt lehetőségük befejezni az iskolát. A nagy lehetőség ugyanis nem várta volna meg őket, és ők inkább az álmaikat követték. Jennifer Lawrence és John Travolta is így tett. TV + SztárokOrigoKigyulladt a Barátok közt Rózsa bisztrójahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kigyulladt-a-baratok-kozt-rozsa-bisztroja-ilyen-volt-a-forgatas.htmlA Barátok közt stábja ezúttal (konkrétan) a tűzzel játszik. Bár a történet kitalált, a lángok nagyon is igaziak. Egy kis lángból egy pillanat alatt óriási tűzvész keletkezhet, és a sorozatban meg is történik a katasztrófa: kigyullad a Rózsa bisztró. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.