Epres Panni bevallotta: Náray Tamás keményen bánik a modellekkel

Epres Panni sértés modell modellkedés Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tevének és tehénnek is nevezte Náray Tamás Epres Pannit, amikor a modellje volt. Epres azt mondja: a tervező nagyon keményen bánik a modellekkel, de bocsánatot is tud kérni.

"Tamás nagyon kemény szűrőt rak mindig mindenki elé" - mondta Epres Panni D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal új epizódjában, amikor Náray Tamással való kapcsolatáról kérdezte. Az egykori modell azt is elárulta, hogy a tervező modelljeinek sokszor kellett nagyokat nyelni és háromig számolni, nehogy visszaszóljanak.

"Ki kellett bírni sok olyan kritikát, amit bántónak éreztél és megalázó is volt" - folytatta Panni, de azt is leszögezte, hogy Náray annak ellenére, hogy sokszor megbántotta a modelleket az előkészületek hevében, bocsánatot is tudott kérni, végül pedig rájöttek, mégis igaza volt.

"Én is kaptam tőle csúnyát, voltam tevétől tehénig minden. De tud bocsánatot is kérni, ha nem is odajön, de a tetteivel és a gesztusaival megteszi. Figyelt a lelkünkre annak ellenére, hogy kaptunk hideget-meleget" - hangsúlyozta a volt modell, aki a videóban Benedek Tiborral való kapcsolatáról is beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.