Pokrivtsák Mónika Amerikában él üzletember férjével, kávézót üzemeltetnek

műsorvezető Pokrivtsák Mónika Kalifornia USA Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon ismerkedett meg üzletember férjével az egykori műsorvezető, Pokrivtsák Mónika. Házasságkötésük óta Amerikában élnek. Egyik ismerőse nemrégiben találkozott vele, azt mondja, remek formában van és élvezi az életet. 

"Már nyolc év teljesen új életet kezdett az Egyesült Államokban. Üzletember férjével most Kaliforniában laknak. Mónika segít férje vállalkozásában, akár kétkezi munkával is. Egy színvonalas kávézót üzemeltetnek és bizony Mónika olykor pincérnek ál, de szívesen dogozik a pult mögött is" - nyilatkozta a Blikk Rúzsnak, Pokrivtsák Mónika egyik tévés ismerőse, aki nemrégiben találkozott az egykori műsorvezetővel, aki házasságkötése óta Amerikában él férjével, akivel Magyarországon ismerkedett meg.

Pokrivtsák Mónika pályája kezdetén Forrás: RTL

Az ismerős azt is elárulta Mónikáról - akit először kimondhatatlan nevéről ismertek meg a nézők - hogy remek formában van. Nagy szívfájdalma, hogy gyermeke még nem született, de másban talál örömet, például egyetemre jár.

Pokrivtsák Mónika tavaly, amikor Magyarországon járt Forrás: RTL Klub
Hódi Pamela ajándékot kapott új szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-hodi-pamela-ajandekot-kapott-uj-szerelmetol.htmlMa röppent fel a hír, hogy Hódi Pamela új szerelme a focista Tóth Bence lehet. A pár még nem erősítette meg a hírt, igaz, nem is cáfolta. Az azonban biztos, hogy Berki Krisztián exe a föld felett jár, és azt is megmutatta követőinek, milyen csodás ajándékkal kedveskedett neki új lovagja.TV + Sztárok--Hujber Feri a Facebookról a Twiterre költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20180420-hujber-feri-a-facebookrol-a-twiterre-koltozott.htmlHuber Feri pár nappal ezelőtt hosszú posztban, ma pedig egy "closed "(zárva) feliratú fotóval búcsúzott a Facebooktól. Átköltözik a Twitterre.TV + Sztárok--A megasztáros Patai Annára rátalált az igaz szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-a-megasztaros-patai-annara-ratalalt-az-igaz-szerelem.htmlPatai Annát a Megasztárból ismerhetjük, és habár az emlékezetünkben még kislányként él, valójában már felnőtt: 18 éves, és rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs bevallotta, az ő felesége a leggyönyörűbb a világon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-sebestyen-balazs-bevallotta-az-o-felesege-a-leggyonyorubb-a-vilagon.htmlSebestyén Balázs nem sűrűn szokott romantikázni Facebook-oldalán, de most nagyon szép vallomást írt feleségéről. A kommentelők mégsem elégedettek, mivel Viki nem látható a szavakhoz mellékelt fotón. TV + Sztárok--Előadás közben érte baleset Wunderlich Józsefethttp://www.life.hu/sztarok/20180420-eloadas-kozben-erte-baleset-wunderlich-jozsefet-vigszinhaz.htmlSzörnyű pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a nézők, akik látták a Vígszínházban A Pál utcai fiúk legutóbbi előadását. Az egyik színész, Wunderlich József lezuhant egy farakásról. TV + Sztárok--Hódi Pamela Instagram-oldalán elárulta, Berki Krisztián szeretőt tartotthttp://www.life.hu/sztarok/20180420-hodi-pamela-instagram-oldalan-elarulta-berki-krisztian-szeretot-tartott.htmlHódi Pamela úgy döntött, nem titkolja tovább, hogy miért is ment tönkre a kapcsolatuk Berki Krisztiánnal. Elárulta, szeretőt tartott a műsorvezető. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.