Zsidró Tamás egy lehetséges esküvőről nyilatkozott a #Bochkor vasárnapi adásában, elárulta, oltár elé állna-e még egyszer.

A mesterfodrász két éve alkot egy párt Dobó Katával, kapcsoltuk rendkívül kiegyensúlyozottnak tűnik, nem véletlen, hogy az esküvő is szóba került a #Boschkor vasárnapi adásában. Megkérdezték Zsidró Tamástól, kiket hívna meg a menyegzőre, ha még egyszer oltár elé állna.

Dobó Kata és Zsidró TamásForrás: Facebook/Tomi Zsidró

„Akik közel állnak hozzánk. De kit vennék el? Katát?" – tette fel viccesen a kérdést Zsidró, majd arról beszélt, ki az, akit biztosan meghívnának. Ha ismert színésznőt veszel el, neki is van egy bizonyos társasága, akiket meg kell hívni. Aki biztos, ő Liptai Claudia, mert ő is meghívott minket" – idézi a mesterfodrászt a Ripost. Zsidró hozzátette, első esküvője nagyon sokba került. „Nagyon sokba került. Másnap, amikor az összes számla bejött, volt egy elszámolás. Utána negyven fokos lázam lett. Ez tényleg igaz. Konkrétan megláttam a végösszeget és egy heveny infarktust kaptam. Rejtett csapdák vannak az esküvőkben. A kinti bárból jött egy számla, amitől tényleg letérdeltem. Szóval összejött egy messziről jól látható összeg" – mondta a fodrász, de határozottan válaszolt arra a kérdésre, hogy még egyszer esküdne-e. „Igen" – mondta.