Nem minden gyereksztár tudja felnőttként is fenntartani karrierjét és népszerűségét, ám vannak, akiket ez egyáltalán nem zavar. Lindsay Lohan vagy éppen Dustin Diamond olyan hírességek, akik megelégszenek a korábban elért sikereikkel, és még mindig a gyerekkorukban elért népszerűségükből élnek. Észre sem veszik, hogy már egyáltalán nincsenek od értük az emberek.

Dustin Diamond

Gyermekkorában egy Amerikában népszerű sorozatban játszott, a Saved by the Bellben alakította Screech karakterét. Akkoriban teljesen odavoltak az emberek az idegesítő szerepéért, ám azóta nem sok mindent tett le az asztalra Dustin, bár ez neki nem tűnt fel. Legutóbb egy kocsmai verekedés miatt került a neve ismét elő, de ez azért nem valami nagy teljesítmény.

Dustin DiamondForrás: NBC Productions, Port Washington Police Department


Lindsay Lohan

Rengeteg filmben szerepelt Lindasy Lohan gyerekként és tinédzserként, például az Apád-anyád ide jöjjön, vagy éppen a Nem férek a bőrödbe című filmekben. Imádnivalóak voltak az alakításai, de felnőttként nem tudta megtartani népszerűségét. Szinte egyáltalán nem szerepel filmekben, azt sem tudni pontosan, egyáltalán dolgozik-e valamit, az viszont jól látszik, hogy egyáltalán nem zavarja a munkanélküliség. Még az sem tűnt fel neki, hogy már nem is olyan népszerű, mint egykor.

Lindasy LohanForrás: Getty Images


Nick Cannon

Gyerekként kezdte színészi karrierjét Nick Cannon, és fiatalon be is fejezte. Felnőtt életében egyáltalán nem kapott nagy szerepeket, de ez nem tartja vissza attól, hogy a rivaldafényben fürdőzzön. Férfiként már csak arról ismert, hogy Mariah Carey férje volt, valamint az America's Got Talent tehetségkutató egyik évadának a házigazdája. Nem nagy eredmények, de Nick nem is vágyik többre.

Nick CannonForrás: Getty Images


Aaron Carter

Nem volt aranyosabb a kilencéves Aaron Carternél, aki akkoriban még a cukorkáról énekelt. Ahogy a rajongói vele együtt nőttek, a zenei ízlése is fejlődött, mégsem tudta megtartani bázisát. Ugyan nem hagyta abba a zenélést, erről az emberek szinte mit sem tudnak. Legutóbb a biszexualitása miatt került középpontba.

Aaron CarterForrás: Getty Images


Kirk Cameron

A színész a 80-as években az elképesztően népszerű Growing Pains című sorozatban alakította Mike Seaver karakterét. Mindenki imádta őt egészen addig, amíg újdonsült vallási meggyőződései miatt el nem kezdte ócsárolni a produkciót. Végül ott is hagyta a show-t, de a színészkedéssel nem hagyott fel, ugyan azóta egyáltalán nem hallani róla. Saját cége gyártja a rövid, de erkölcsileg feddhetetlen filmeket, melyeket szinte senki nem lát. Kirk Cameron azonban így is elégedett.

Kirk CameronForrás: Getty Images