Pintér Tiborról múlthéten jelentek meg pikáns fotók a Hot! Magazinban, történetesen szinte teljesen meztelenül látható Tenya. Erről kérdezte őt Kiss Ramóna és Papp Gergely a Reggeliben. Kiderült, hogy a színésznek nem tetszenek a felvételek, és úgy érzi, kihasználták őt.

A Reggeliben meztelen fotóiról faggatta Kiss Ramóna és Papp Gergő Pintér Tibort. Kiderült, hogy a színész megbánta a pikáns felvételeket. „Azt te is tudod, hogy nem mindig az az anyag jön, amit te szeretnél" – kezdte a magyarázkodást Ramónának Pintér Tibor, aki szerint az interjúval nem volt semmi baj, de a fotókkal már van problémája. Nem ez lett megbeszélve. Én nem választottam ki semmit. Egy fotóról volt szó, és ehhez képest lejött egy olyan sorozat, aminek nem kellett volna. Mindegy, ez már megtörtént az életemben, majd reméljük, hogy valami pozitív hozadéka lesz" – tette hozzá Pintér Tibor, aki azt is elárulta, szégyelli ezt az egészet.

Megbánta meztelen fotóit TenyaForrás: Édes Élet

„Az a helyzet, hogy azért itt az én személyemmel kapcsolatban fontos az, hogy ugyan megosztó vagyok, de nem az a cél, hogy a Pintér Tibor – főleg, mint a Nemzeti Lovas Színház igazgatója – egy szál valamiben legyen. (...) Valóban, a bulvár nagyon sokszor kihasználja az a lehetőséget, hogy a hiúságunkat kiaknázva, nem az eredeti tervet egyeztetve hoznak le bizonyos dolgokat" – mondta Tenya. Kiss Ramóna azonban emlékeztette rá, hogy ő vállalta a fotózást. Pintér Erre azzal védekezett, hogy azt sem tudta milyen fotózásra megy, mert éppen egy forgatásról esett be a fotóstúdióba. Elárulta, őt bántják is most ezekért a képekért. „Most kihasználta a bulvár az én naivitásomat és az én jófejségemet" – árulta el Tenya.