Krencsey Hella nevét mindenki ismeri, hiszen könyvet írt 8 évig tartó kapcsolatáról egy magyar színésznővel. Annak ellenére azonban, hogy nővel volt kapcsolata most bevallotta, nem leszbikus. 

Krencsey Hella 8 éven át élt együtt egy magyar színésznővel, kapcsolatuk kálváriájáról pedig könyvet adott ki. Annak ellenére azonban, hogy egy nővel folytatott viszonyt, most bevallotta, nem leszbikus. „Ezt szeretném azonnal tisztázni, nem vagyok leszbikus. Én szerettem egy nőt, aki valószínűleg viszont szeretett engem, de szerintem sem ő sem én nem vagyunk leszbikusok. De éltem egy ilyen párkapcsolatban, igen" – mondta Krencsey Hella.

Krencsey Hella újabb vallomásaForrás: Mokka

Egy embert szeretni, az egy teljesen más történet. Amikor megtalálsz valakivel egy olyan harmóniát, amit mással nem, ilyenkor nem számít az, hogy ő egy nő, hanem az számít, hogy az embert szereted benne, a lényt szereted benne" – tette hozzá a magyar színésznő egykori szerelme, akinek a díván kívül csak férfiakkal volt dolga. Azt is elárulta a Blikknek, hogy a kapcsolatukban sok volt a bántalmazás. „Az elszenvedő fél ebben a helyzetben én voltam" – mondta. „Meglökött, ellökött, belém rúgott. Tudom, hogy ezt szörnyű így kimondani, de ha benne élsz 8 évig, akkor ez a normalitás" – árulta el a magyar színésznő egykori szerelme. Elmondta, azért nem hozta nyilvánosságra a színésznő nevét, mert nem az ő tiszte, és mert nem is a név, hanem a történet a lényeg, és az, hogy mások tanuljanak a hibájából.
Elárulta azt is, milyen jövőt tervez magának. Szeretnék beleszeretni valakibe, és nagyon szeretném, hogy végre méltóan szeressenek" – mondta Hella, aki szerint mindegy, hogy férfi vagy nő lesz a párja, de azért szeretne normális életet élni. „Nem mondom, hogy gyermeket szeretnék, mert azt nem. Azért, mert nagyon nagy felelősség, és nagyon sok sérülésem van, amiket én nem akarok átadni egy gyereknek. Úgy érzem, hogy nem vagyok kész még, de lehet, hogy ez megváltozik, ha beleszeretek valakibe" - vallotta be Hella, akiről végre azt is megtudhattuk, hogy miből él: alkalmi munkákból tartja fent magát, idős embereket ápol és takarít is.

Viaszbaba: kapcsolati erőszak miatt perli a szeretőt a színésznő

Mint tudjuk, a leszbikus magyar színésznő és szerelme között nagyon viharos volt a kapcsolat. A szerető könyvében és blogjában olvashattuk, hogy sokszor bántalmazta a nagy művésznő szerelmét, mégis őt perlik kapcsolati erőszakért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!