Katalin hercegné fotóját kiretusálták: óriási a felháborodás

Forrás: Getty Images -
retusálás fotó Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmasan eltorzította Katalin fejét egy ausztrál magazin: kiretusálták az egyébként is tökéletes megjelenésű hercegnét.

A szokásokhoz híven Katalin hercegné gyermeke születésének napján bemutatta a picit a nagy nyilvánosságnak, akiről ma kiderült, hogy a Lajos nevet kapta. A hercegné tökéletes külsővel jelent meg a kórház előtt, Vilmossal együtt mosolygott, karján az újszülött babával. A róluk készült képek bejárták az internetet, ám egy ausztrál magazinnak nem tetszett a hercegi pár megjelenése, ezért kiretusálták Katalint és Vilmost. Mondanunk sem kell, óriási lett a felháborodás.

Katalin hercegnének nincs szüksége retusálásra Forrás: Getty Images

A Twitteren Hilary Barry bemondónő osztotta meg az eredeti képet, és a magazin címlapját. „Onnan tudhatod, hogy a világ megőrült, hogy egy magazin kiphotoshoppolja a világ két legfotogénebb emberét" – írta a tévés, és persze a kommentelők is egyet értenek vele. A Woman's Day magazin nem akarta kommentálni a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.