Palvin Barbara egy titokzatos férfivel utazgat, ölelgetik egymást

modell Palvin Barbara férfi utazás ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalára töltött fel Palvin Barbara egy videót, melyen egy titokzatos férfivel látható. Úgy tűnik, nagyon jóban vannak, szorosan összebújta pózolnak, az alkalmazásnak köszönhetően pedig szivecskéket is varázsoltak maguk köré.

Palvin Barbara világhírű magyar modellt már több férfivel is hírbe hozták, most azonban ő maga töltött fel egy videót Insta-storyjába, melyen együtt pózol egy titokzatos jóképű egyénnel.

Nem tudni, hogy mi lehet köztünk, mindenestre annyi biztos, hogy egy alkalmazás segítségével szivecskéket varázsoltak a fejük fölé.

Palvin Barbi és a rejtélyes srác Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Eva Longoria mindenórás, már hatalmas a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-eva-longoria-mindenoras-mar-hatalmas-a-pocakja.htmlDecemberben röppent fel a hír, hogy Eva Longoria első gyermekét várja. Alaposan kikerekedett a szexi színésznő, aki bármelyik pillanatban meg is szülhet. TV + Sztárok--Katalin hercegné fotóját kiretusálták: óriási a felháborodáshttp://www.life.hu/sztarok/20180427-katalin-hercegne-fotojat-kiretusaltakoriasi-a-felhaborodas.htmlBorzalmasan eltorzította Katalin fejét egy ausztrál magazin: kiretusálták az egyébként is tökéletes megjelenésű hercegnét. TV + Sztárok--Zimány Linda nem akar már szingli lenni: reméli nyáron megtalálja az igazithttp://www.life.hu/sztarok/20180427-zimany-linda-nem-akar-mar-szingli-lenni-remeli-nyaron-megtalalja-az-igazit.htmlZimány Linda több mint egy éve nem él párkapcsolatban, de szeretné, ha ez nyár végére megváltozna. Nem akar már szingli lenni, szeretné megtalálni élete párját, akivel gyermeket is vállalhat. TV + SztárokOrigoFaragó András édesapját gyászoljahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-farago-andras-edesapjat-gyaszolja-valami-amerika.htmlGyászol Faragó András: a Valami Amerika sztárja a napokban elvesztette édesapját. TV + Sztárok--Újra oltár elé állhat Koós Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-ujra-oltar-ele-allhat-koos-reka-hazassag.htmlÉvek óta boldog párkapcsolatban él Koós Réka. A színésznő olyannyira szerelmes, hogy hamarosan akár oltár elé is állhat újra. TV + SztárokOrigoA magyar színésznő volt szerelme, Krencsey Hella bevallotta, nem leszbikushttp://www.life.hu/sztarok/20180427-a-magyar-szineszno-volt-szerelme-krencsey-hella-bevallotta-nem-leszbikus.htmlKrencsey Hella nevét mindenki ismeri, hiszen könyvet írt 8 évig tartó kapcsolatáról egy magyar színésznővel. Annak ellenére azonban, hogy nővel volt kapcsolata most bevallotta, nem leszbikus. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.