A hírességekért rengetegen rajonganak, óriási a csábítás, ám vannak, akik ennek ellenére mégis ki tudtak tartani az elveik és értékeik mellett, így amellett is, hogy várnak az első szexszel az esküvőig. Adriana Lima szupermodell, Lisa Kudrow színésznő, vagy éppen Jordin Sparks énekesnő is így tett, és nem bánták meg!

Adriana Lima

Adriana LimaForrás: Gettyimages

A Victoria's Secret modellje a világ egyik leggyönyörűbb nője, egy elképesztően szexi teremtés, akiért megvadulnak a férfiak, ő azonban nem vesztette el a fejét, pedig biztos sok kérője akadt. A szupermodell azt állítja, hogy várt a szexszel egészen az esküvőjéig. „A szex az esküvő utánra való" – mondta egy interjúban, az pedig egyáltalán nem érdekelte, mit szólnak ehhez a férfiak. Végül 2009.ben házasodott meg a modell, Marko Jarić kosárlabda-játékoshoz ment hozzá, ám 2016-ban elváltak. Két közös gyermekük született.

Lisa Kudrow

Lisa KudrowForrás: Valerie Macon / AFP

A Jóbarátokban egészen más karaktert alakított Lisa, mint amilyen ő a való életben. Az 54 éves sztár ugyanis nem olyan szabadszellemű, mint sorozatbeli szerepe. Az első szexszel is várt egészen az esküvőig. Lisa 32 évesen mondott igent Michael Sternnek, és valóban csak az esküvő után feküdtek le egymással. A pár házassága még mindig tart,egy közös gyermekük született.

Jessica Simpson

Jessica SimpsonForrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Az amerikai színésznő és énekesnő kétszer házasodott, először Nick Lachey színészhez ment hozzá 2002-ben, de az a kapcsolat nem állta ki az idő próbáját: 2006-ban váltak el, a szüzességét azonban neki adta Jessica. Még az esküvőjük előtt nyilatkozott arról az énekesnő, hogy ártatlanságának megtartása nem mindig könnyű, de sikerült kitartania az esküvőig. Az igazi Nagy Őt azonban csak később találta meg, 2014-ben házasodott meg ismét Eric Johnson amerikaifutball-játékossal.

Jordin Sparks

Jordin SparksForrás: AFP

Az American Idol hatodik szériájában megismert énekesnő egy újabb híresség, aki úgy döntött, megőrzi szüzességét. A 28 éves Jordin ma már házas, éppen az első gyermekével várandós, az esküvőjére pedig tavaly került sor. Egészen addig azonban senkinek nem adta oda magát az énekesnő. „Nem akarom szétosztogatni magamat különböző férfiaknak, a megfelelőnek akarok adni mindent, a megfelelő éjszakán, ami pedig az esküvőm éjszakája" – nyilatkozta még 2008-ban az énekesnő.

Hilary Duff

Hilary DuffForrás: Getty Images/Robin Marchant/Robin Marchant

A tinédzserként befutott színésznővel nem szaladt el a ló, ahogy sok fiatal hírességgel. Ő ugyanis úgy döntött, a házasságig vár a szexszel. Hilary azt is kifogásolta egy interjúban, ahogy az emberek ehhez a kérdéshez viszonyulnak. „Úgy tűnik, mintha mindenki lefeküdt volna már egymással" – mondta a színésznő, aki végül 2010-ben házasodott meg Mike Comrie jégkorongjátékossal, ám 2016-ban elváltak. Egy közös gyermekük van.