kézilabdázó visszavonulás Harsányi Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Gergely a Tatabánya 179-szeres válogatott kézilabdázója bejelentette, hogy az idény végén visszavonul az élsporttól.

"Nagyon fontos mérkőzés következik az én életemben és a csapat életében is. Egyfelől szeretnénk az idén is megszerezni a harmadik helyet a bajnokságban, másrészt szeretném bejelenteni, hogy befejezem az élsportot, és Tatabányától is búcsúzom" - mondta klubja honlapján a jobbszélső.
Hozzátette, sok szép év után szeretné méltóképpen lezárni ezt az időszakot. A Tatabánya szombaton 18 órától az Eger csapatát fogadja az NB I 25. fordulójában, és egy győzelemmel biztosíthatja harmadik helyezését.

Harsányi Gergely visszavonul az élsporttól Forrás: MTI/Beliczay László

A 36 éves kézilabdázó 2002 és 2006, illetve 2009 és 2017 között 179 mérkőzésen 339 gólt dobott a magyar válogatottban, tagja volt a 2004-es és a 2012-es olimpián negyedik helyezett csapatnak is. Profi pályafutását 1999-ben a PLER együttesénél kezdte, ahol tíz évig játszott, majd egy szezont a Ferencvárosnál töltött, és 2010 óta szerepel Tatabányán.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.