Katalin piros ruhája szakasztott mása egy horrorfilm szereplőjének

horror hasonlóság Katalin hercegné ruha Vilmos herceg Rosemary gyermeke Louis Arthur Charles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, az a ruha, amelyet Katalin hercegné akkor viselt, mikor megmutatta harmadik gyermekét, kísértetiesen hasonlít egy másik, korábban látott ruhára. A Rosamary gyermeke című horrorfilmben egy nagyon hasonló darabot viselt. 

Pár órával gyermeke születése után Katalin hercegné és Vilmos herceg már meg is mutatta az ifjú Louis Arthur Charles herceget. A kismama pedig egy piros ruhát viselt fehér gallérral.

A Mirror cikke azonban rámutat egy kísérteties hasonlóságra. Katalin ruhája, melyet Jenny Packham tervezett, szakasztott mása annak, amit a Rosemary gyermeke című horrorfilmben viselt a főszereplő 1968-ban. A cikk szerint nem valószínű, hogy a hercegné tudatosan választotta ezt a ruhát vagy egyáltalán az, hogy látta a fimlet. Talán csak szereti a hatvanas évek stílusát. A mémek azonban már ellepték az internetet.

Az ikonikussá vált ruha a filmben Forrás: Rosmary gyermeke

Katalin hercegné a ruhában Forrás: MTI/AP/Tim Ireland

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.