Mácsik Zoltán eltűnt villanyszerelő lánya keresőcsapatot szervez apja megtalálására

Forrás: RTL Klub -
keresés rendőrség eltűnt Mácsik Zoltán nyomozás villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresőcsapatot szervez apja felkutatására Adrienn, Mácsik Zoltán eltűnt villanyszerelő lánya. A család nem tud tétlenül várni arra, hátha előkerül a mosonmagyaróvári édesapa. 

Az abdai benzinkútnál lesz a találkozó vasárnap reggel 10 órakor, itt látták ugyanis utoljára a mosonmagyaróvári családapát, Mácsik Zoltán. A keresést lánya, Adrienn szervezi.

"Nagyon bízom benne, hogy sokan eljönnek, és megtaláljuk aput. Rengeteget gondolkoztunk az édesanyámmal, hogy mit tehetnénk, mert már nem bírjuk, hogy csak tehetetlenül ülünk itthon és várjuk a csodát. Végső kétségbeesésünkben jutott eszünkbe, hogy kutatócsapatot szervezünk, és bejárunk minden olyan helyet, ahol apu lehet. Abban az esetben, ha elég vállalkozó szellemű ember összegyűlik, megbeszéljük, hogy ki merre megy" - mondta a Blikknek Mácsik Zoltán lánya, Adrienn. Úgy tervezik, lesz, aki majd Győrt fésüli át, de elmennek a megölésével gyanúsított férfi tanyája felé is. "Szépen kérek mindenkit, akinek van ideje és kedve, jöjjön el, mert nagyon nagy szükségünk van a segítségre" – üzente Mácsik Adrienn.

Mácsik Zoltánt keresőcsapatokkal akarja felkutatni lánya Forrás: RTL Klub

Ahogyan mi is megírtuk, Márcsik Zoltánon kívül még 4 villanyszerelő tűnt el az utóbbi időben a környékről. Eltűnése napján Zoltánnak É. Imrével volt találkozója, aki pénzzel tartozott neki. A férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban van, a Blikk információi szerint nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Ha ez bebizonyosodik, akár 20 évet is kaphat. Egy másik eltűnt villanyszerelőnek, Orlik Vilmosnak állítólag szintén vele volt találkozója eltűnése előtt.

Az UV-sugárzás veszélyeire figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20180428-az-uvsugarzas-veszelyeire-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat.htmlA nyárias hosszú hétvége előtt az UV-sugárzás veszélyeire figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Országszerte nyitnak a strandok: nyári meleg lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180428-orszagszerte-nyitnak-a-strandok-nyari-meleg-lesz-a-hetvegen.htmlKezdődik a strandszezon, az ország legtöbb fürdője kinyit a hosszú hétvégén - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek délutáni Híradójában. NewsOrigoÜzemanyaghiány miatt zuhant le a Chapecoense futballcsapat repülője 2016-banhttp://www.life.hu/news/20180428-uzemanyaghiany-miatt-zuhant-le-a-chapecoense-futballcsapat-repuloje-2016ban.htmlÜzemanyaghiány miatt zuhant le 2016 novemberében a Lamia bolíviai légitársaság utasszállító repülője Kolumbiában, fedélzetén 77 emberrel, köztük a Chapecoense brazil labdarúgócsapat játékosaival - állapította meg pénteken nyilvánosságra hozott végleges jelentésében a 71 halálos áldozattal járó szerencsétlenség okait vizsgáló kolumbiai légügyi hatóság.News--Shelby Pagan sminkje egy autóbaleset után is tökéletes maradt, értékelte a termékethttp://www.life.hu/news/20180427-shelby-pagan-sminkje-egy-autobaleset-utan-is-tokeletes-maradt-ertekelte-a-termeket.htmlAutóbaleset és 8 órás kórházi kezelés után is tökéletes maradt a tusvonala Shelby Pagannak. Úgy gondolta, a termék megérdemli, hogy kiválóra értékelje, így a nyakmerevítős fotójával mutatta meg a a terméket gyártó cégnek, jó minőségű, amit piacra dobtak. News--Két nő levágott fejét találták meg két tóban Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20180427-ket-no-levagott-fejet-talaltak-meg-ket-toban-amerikaban.htmlKétszáz kilométerre egymástól találták meg két nő levágott fejét két tóban, Amerikában. A távolság ellenére a rendőrség szerint lehet összefüggés a két eset között. NewsOrigoBemutatkoztak az idei nyár slágergyanú fagyijai, tormás és popcornos is lehethttp://www.life.hu/news/20180427-bemutatkoztak-az-idei-nyar-slagervaromanyos-fagyijai-tormas-es-popcornos-is-lehet.htmlTavaly a fekete fagyi volt az év slágere, idén viszont a lilakáposztás tormakrémmel, a popcornnal, a boleroval és máglyarakással szeretnék meghódítani a szíveket. Óriási igény van az extrém ízekre, és nem kevésbé népszerűek a mindenmentes fagyik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.