Szexuálisan zaklatták Köllő Babettet

Forrás: Instagram/kollobabett -
Köllő Babett metoo szexuális zaklatás Feleségek luxuskivitelben luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett, akit a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerhetett meg az ország, megosztotta a nyilvánossággal egyik legféltettebb titkát: a színházban, ahol korábban dolgozott, őt is szexuálisan zaklatták. 

A metoo kampány óta világszerte sokkal nagyobb figyelmet kapnak a nők elleni visszaélések. Erre Babett is igyekszik felhívni a figyelmet, mint elmondta, ő maga is egy színházi szakember áldozatául esett pályakezdőként.

Köllő Babett Forrás: Instagram/kollobabett

"Amikor 18 éves voltam, egy ismert, nagy hatalmú kőszínházi rendező tett elég egyértelmű ajánlatot arra, hogy a testemért cserébe jó szerepeket kaphatok. Elhárítottam a közeledését, nem is játszhattam a teátrumban a következő évadban. Nagyon jó, hogy egyre több mozgalom hívja fel a figyelmet a nők kiszolgáltatott helyzetére, én is igyekszem segíteni, ahol csak tudok" – mesélte Babett a Borsnak, akit a reality munkálatai mellett a Leszállás Párizsban című darab próbái foglalnak le.

Közeleg Harry esküvője - de miért is szeretjük őt annyira? Íme, a régi popcorn-lopós videóhttp://www.life.hu/csalad/20180430-harry-herceg-eskuvoje-kapcsan-eloastunk-egy-regi-cuki-videot-amin-egy-kislany-popcort-lop-tole.htmlNemsokára kimondja a boldogító igent Harry herceg és feleségül veszi a szuperszexi Meghan Markle-t. Család--Szíj Melinda megmutatta párjáthttp://www.life.hu/csalad/20180430-szij-melinda-a-tanc-vilagnapjan-megmutatta-a-ferjet.htmlKülönleges rekordkísérlet született hazánkban a tánc világnapján. Ha a 75 év felettieket számoljuk, abból 3535 év ropta egyszerre, ha beleszámoljuk a fiatalabbakat is, akkor 4400 év felett volt a táncolók összéletkora. Az eredményt Magyarország hivatalos Guinness-rekord-ellenőre is hitelesítette. De nem ez volt az egyetlen dolog, ami ezen a napon megmelengette az emberek szívét... CsaládOrigoSzabó Ádám a Nagy Duettről: "Majdnem feladtam"http://www.life.hu/sztarok/20180430-szabo-adam-fejfajas-miatt-majdnem-feladta-a-nagy-duettet.htmlSzabó Ádám majdnem feladta a Nagy Duettet: fejfájása miatt komolyan fontolóra vette, hogy nem lép színpadra. TV + SztárokOrigoTibi atya posztot írt Pintér Tiborról: elmondta kendőzetlenül a véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-tibi-atya-posztot-irt-pinter-tiborrol-elmondta-kendozetlenul-a-velemenyet.htmlA Facebookon és blogjában írta le kíméletlen véleményét Tibi atya a minap a Hot! magazinban pucérkodó Pintér Tiborról. A bejegyzésben szót ejt a színész és Tóth Andi dzsungelbeli "kapcsolatáról" is... TV + SztárokOrigoGergely Robi A Nagy Duettről: Nem volt tisztességes!http://www.life.hu/sztarok/20180430-megyeri-csilla-es-gergely-robi-estek-ki-a-nagy-duettbol.htmlA Nagy Duett eheti kiesői Megyeri Csilla és Gergely Róbert volt. A Life.hu riportere a produkció után arról faggatta a fellépőket, hogyan élik meg, hogy többé nem léphetnek együtt színpadra. TV + SztárokOrigoPártos Csilla kifakadt: állítja, butaságot követett el, amikor aláírta a papírokathttp://www.life.hu/sztarok/20180430-partos-csilla-kifakadt-allitja-butasagot-kovetett-el-amikor-alairta-a-papirokat.htmlPártos Csilla hosszú idő után úgy döntött, elmondja, mit érezt Pécsi Ildikóval és a perükkel kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.