Liptai Claudia terhességéről pletykálnak: A Nagy Duettben szólta el magát

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
baba terhesség TV2 Nagy Duett Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia várandósságáról pletykálnak, erről pedig ő maga tehet. Elszólta magát A Nagy Duett színpadán.

A Nagy Duett női szereplői között egyre többen várandósak. Csobot Adélról és Nagy Adriról már a műsor kezdete előtt tudtuk, hogy babát várnak, Kollányi Zsuzsi azonban csak a színpadon jelentette be, hogy ő is kismama. Ezután Tápai Szabina osztotta meg örömét a nagyérdeművel, ő második gyermekével várandós éppen. Most pedig Liptai Claudia terhességéről pletykálnak, és lehet, hogy nem alaptalanul. A műsorvezető ugyanis elszólta magát, mikor Kollányi Zsuzsit és Kamarás Ivánt konferálta fel.

Liptai Claudia a színpadon szólta el magát Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A következő énekesnőnk állapotos, ezzel nem szűkítettem le a kört, ezt most már elmondhatjuk itt, A Nagy Duettben. Lassan én maradok itt egyedül már tényleg, csak ahogy vagyok, de ezt sem lehet tudni" – idézi a Bors Claudiát, aki két évvel ezelőtt szintén A Nagy Duett színpadán jelentette be, hogy várandós.

Berki Krisztián és Baukó Éva együtt szerepelnek a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-berki-krisztian-es-bauko-eva-egyutt-szerepelnek-a-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musoraban.htmlNéhány hetes csatározás után együtt szerepel a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban Baukó Éva és Berki Krisztián. TV + Sztárok--Megyeri Csilla munkanélküli lett: nem kap lehetőséget műsorvezetőkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-megyeri-csilla-munkanelkuli-lett-nem-kap-lehetoseget-musorvezetokent.htmlMegyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető egy vidéki csatornánál dolgozott hosszú évekig, majd mindent feladva a fővárosba költözött, hogy megvalósítsa nagy álmát, ám úgy tűnik, egyelőre nem kap lehetőséget. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szexképeket küldözgetett ATV-s kollégáinak: minden kiderülthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-hajdu-peter-szexkepeket-kuldozgetett-atvs-kollegainak-minden-kiderult.htmlHajdú Péternek távoznia kell az ATV-től, ezt a csatorna vezetősége is megerősítette. Ezúttal pedig elképesztő dolgok derültek ki... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGyönyörű kislány volt Szabó Zsófi: fotó a múltbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-gyonyoru-kislany-volt-szabo-zsofi-foto-a-multbol.htmlSzabó Zsófi egy 25 évvel ezelőtt készült képet posztolt Instagram-oldalán. Hosszú, szőke haja az idő elteltével mit sem változott, az egyik rajongó pedig szóvá is tette, hogy mennyire hasonlít rá a most néhány hónapos kisfia, Mendel. TV + SztárokOrigoPachmann Péter csókját visszautasította a felesége az első randinhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-pachmann-peter-csokjat-visszautasitotta-a-felesege-az-elso-randevun.htmlBelefér-e a csók az első randin? Várkonyi Andrea erről kérdezte vendégeit a Micsoda Nők! adásában. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoStohl Luca szeretné, ha Nánási Pál aktképeket készítene rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180501-stohl-luca-szeretne-ha-nanasi-pal-aktkepeket-keszitene-rola.htmlKülönleges helyzetben interjúvolta meg egymást Stohl Luca és édesapja a Vigyázat, szülővel vagyok! kulisszái mögött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.