Önértékelési problémáiról vallott Palvin Barbi

modell Palvin Barbara szexi önértékelés vallomás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi őszintén bevallotta követőinek a közösségi oldalon, hogy bizony ő sem mindig érzi jól magát a bőrében.

Palvin Barbit csaknem tökéletes testtel áldotta meg a sors, idomait is bátran mutatja meg a nagyvilágnak, legutóbbi például egy szexi köntösben láthattuk. Ám most a közösségi oldalán őszintén bevallotta követőinek, hiába irigylik sokan testalkata és külseje miatt, néha előfordul, hogy nem érzi jól magát a bőrében.

Ez vagyok én. Bele tellett egy kis időbe, mire megértettem, mit is értenek az emberek az alatt, hogy „hallgass a testedre". Nem mindig olyan egyszerű jól érezni magunkat a bőrünkben, időbe kerül, higgyétek el, még én is tanulom ezt. Az elmúlt évben sok mindent felfedeztem a testemmel kapcsolatban, hogyan változik és fejlődik. Egy dolog biztos: te vagy az egyetlen, aki tudod, mi a jó neked." - írta a bejegyzésben.

Kiderült, miből él most Kulka Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180502-kiderult-mibol-el-most-kulka-janos.htmlStroke-ja óta, közel két éve nem állt színpadon Kulka János. Szerencsére a színész továbbra is társulati tagnak számít a színházában, így kap fizetést és korábbi filmsorozatai ismétléséért is jár neki némi bevétel. TV + SztárokOrigoJackie Chan lánya barátnőjével együtt hajléktalan lett: homofób szüleiket hibázatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-jackie-chan-lanya-baratnojevel-egyutt-hajlektalan-lett-homofob-szuleiket-hibazattjak.htmlJackie Chan lánya, Etta Ng barátnőjével együtt hajléktalan lett. A híd alatt alszanak, és azt állítják, senki sem segít rajtuk. TV + SztárokOrigoMeghalt a magyar származású táskatervező, Judith Leiber: férje után néhány órával ő is távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-meghalt-a-magyar-szarmazasu-taskatervezo-judith-leiber.htmlElhunyt Judith Leiber a magyar származású világhírű amerikai táskatervező. A művész néhány órával azután hunyt el, hogy képzőművész férje távozott az élők sorából. TV + Sztárok--Liptai Claudia terhességéről pletykálnak: a Nagy Duettben szólta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-liptai-claudia-terhessegerol-pletykalnak-a-nagy-duettben-szolta-el-magat.htmlLiptai Claudia várandósságáról pletykálnak, erről pedig ő maga tehet. Elszólta magát A Nagy Duett színpadán. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Baukó Éva együtt szerepelnek a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-berki-krisztian-es-bauko-eva-egyutt-szerepelnek-a-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musoraban.htmlNéhány hetes csatározás után együtt szerepel a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban Baukó Éva és Berki Krisztián. TV + Sztárok--Hajdú Péter szexképeket küldözgetett ATV-s kollégáinak: minden kiderülthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-hajdu-peter-szexkepeket-kuldozgetett-atvs-kollegainak-minden-kiderult.htmlHajdú Péternek távoznia kell az ATV-től, ezt a csatorna vezetősége is megerősítette. Ezúttal pedig elképesztő dolgok derültek ki... TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.