Szögezcki Ági anyukájával szerepelt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, de arra nem számított a celeb, hogy ilyen bensőséges információt is kikotyog róla az anyukája: kiderült, hogyan vesztette el a szüzességét.

Szögeczki Ági és anyukája szerepeltek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, ahol az egykori valóságshow-sztárról érdekes információt osztott meg az édesanyja. Elmesélte, hogyan vesztette el a szüzességét Ági. Kiderült, hogy egy lyukasórában történt... A szüzesség elvesztését a celeb anyukája ráadásul érdekes hasonlatokkal írta körül, aminek az eredménye az lett, hogy mindenki dőlt a nevetéstől.

Szögeczki Ági egy lyukasórán vesztette el szüzességétForrás: TV2

Koránál fogva már gondolom, hogy Ági nagyon kelesztette azt a tésztát. Már nagyon szeretett volna pékségbe menni, és talán a barátnők is túl voltak már ezen a pékségen. És ő is szerette volna megtudni, hogy milyen az az első sütésű kenyér. Egy író, egy híres magyar író jól fogalmazta meg azt a dolgot, hogy egy új kemencében ritkán jó az első sütésű kenyér. Azt hiszem, Ági bármennyire is várta már ezt a sütést, nem volt felkészülve arra, hogy ez a kemence meg is égetheti" – mesélte Ági édesanyja.