Tomán Szabina megmutatta háromhónapos kislányát, Szofit: fotó

Forrás: MTVA -
fotó kislány Tomán Szabina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabina január végén életet adott második lányának, aki a jelenlegi párjával az első közös gyermekük. Az egykori modell most először mutatta meg Szofit az olvasóknak.

Tomán Szabina élete teljesen megváltozott január végén, ugyanis világra hozta második gyermekét, Szofit. A kislány nagyon sietett az érkezéssel, így Szabina szülése rémálomnak indult, de szerencsére minden jóra fordult.

Tomán Szabina megmutatta kislányát Forrás: MTVA

Amikor beindult nálam a szülés, a nőgyógyászom már épp úton volt egy síparadicsom felé,


Szerencsére Szofi komplikációk nélkül megszületett, és azóta is teljes harmóniában telnek a napjaik. Az egykor modell leszögezte, legalább féléves koráig szeretné szoptatni a kislányát.

legalább fél évig szeretném szoptatni a kislányomat.

„Nem is ragaszkodom a szülés előtti alakomhoz. Soha nem leszek már olyan formában, mint 18 éves koromban. A párom roppant vékonyan ismert meg, szerencsére így, kicsit kerekebben is tetszem neki"

Tomán Szabina megmutatta háromhónapos kilányát, Szofit Forrás: Story Magazin
Kiderült, mivel foglalkozik most Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kiderult-mivel-foglalkozik-most-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa azóta teljesen eltűnt, hogy az ATV-től elbúcsúzott. Nem lehetett tudni, hogy mivel foglalkozik a volt műsorvezető, de most végre kiderült. TV + SztárokOrigoMadeleine McCann szülei a kislány eltűnésének 11. évfordulójára emlékeztek a Facebookonhttp://www.life.hu/csalad/20180503-madeleine-mccann-szulei-a-kislany-eltunesenek-11-evfordulojara-emlekeztek.htmlMadeleine McCann szülei szívszorító üzenetet tettek közzé a kislányuk eltűnésének 11. évfordulóján. A szülők leszögezték, a keresés folytatódik, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a gyermeküket. Család--Híres aranyásók a történelemből 1.- Közemberekből uralkodókká váltakhttp://www.life.hu/csalad/20180502-hires-aranyasok-a-tortenelembol-1-kiralynok-kiralynek-es-hercegnok.htmlAz aranyásó kifejezés mögött olyan embereket, elsősorban nőket értünk, akik párjuknak köszönhetően vagyonra, hírnévre és gyakran rangra is szert tettek. Ez azonban nem új keletű dolog, számos hölgy futott be hatalmas karriert, a jó partnerválasztásnak köszönhetően. Köztük voltak, akiket csak a nemesi, uralkodói cím motivált, de a következőkben igazi szerelmekről is olvashatsz majd. CsaládOrigoAnyák napján nem mindenkit lehet tiszta szívvel felköszöntenihttp://www.life.hu/csalad/20180425-anyak-napjan-nem-mindenkit-lehet-tiszta-szivvel-felkoszontenibantalmazott-gyerek.htmlMár csak pár nap, és elérkezik az egyik legkedvesebb ünnep, az anyák napja. Ilyenkor minden gyermek dalokban, mondókákban és apró meglepetésekben fejezi ki feltétel nélküli szeretetét. Vannak azonban olyan anyák, akik köszöntése nem lehet őszinte, akik nem érdemlik meg gyermekeik rajongását és csodálatát. CsaládOrigoEnrique Iglesias cuki képet osztott meg egyik gyermekéről: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180502-enrique-iglesias-cuki-kepet-osztott-meg-egyik-gyermekerol.htmlHabár a magánéletét hétpecsétes titokként őrzi Enrique Iglesias úgy tűnik, a büszke apuka a gyermekeit nem bírja nem megmutatni. Íme, egy cuki fotó az énekesről és csöppségéről. Család--Puskás Peti és Eke Angéla megértek a családalapításra, de nagyon elfoglaltakhttp://www.life.hu/csalad/20180502-puskas-peti-es-eke-angela-megertek-a-csaladalapitasra-de-nagyon-elfoglaltak.htmlMegért a gyerekvállalásra Puskás Peti és párja, Eke Angéla, de azt mondják, még nincs itt az ideje annak, hogy előálljanak a gólyahírrel. Mindketten nagyon elfoglaltak, a kellő pillanatban pedig szeretnének a családra koncentrálni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.