Radics Gigi a szakítás után Amerikába utazott, túl van a nehéz időszakon

X-Faktor párkapcsolat USA ének utazás Amerika Quincy Jones Radics Gigi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három és fél évig volt együtt párjával Radics Gigi, a szakítás után két és fél hónapot töltött az Egyesült Államokban. Találkozhatott Quincy Jones-szal, és más hírességekkel, most pedig gőzerővel készül az X-Faktorra. 

"Nyelvet tanultam, pihentem, és persze sokféle zenével ismerkedtem odakint. Szóval testileg és lelkileg is szükségem volt a kikapcsolódásra. Imádom Amerikát!" - mondta a Best magazinnak adott interjújában Radics Gigi, aki három és fél év után szakított barátjával, most pedig két és fél hónapot Amerikában töltött. Az énekesnő azt is elárulta, hogy minden vasárnap templomban volt a kint töltött idő alatt azért, hogy gospelkórusokat hallgasson.

Radics Gigi nem volt itthon, amikor az első kisfilmet forgatták az X-Faktorról Forrás: Instagram/Radics Gigi

"Leginkább mégis arra fogok emlékezni, hogy részt vehettem egy élő zenei legenda, Quincy Jones születésnapján. Bizonyos értelemben nekem ő a mentorom. Olyan emberek voltak a vendégek között mint Stevie Wonder Naomi Campbell és Jay Z" - mesélte Gigi.

Quincy Jones hamarosan Budapesten is koncertet ad, Gigi pedig elárulta, hogy ő az egyetlen magyar énekesnő, aki felléphet vele. Duettet énekel majd egy világsztárral is. De nemcsak erre, hanem az X-Faktor következő szériájára is készül. Elárulta: már tudta, hogy újra mentor lesz, amikor még mindenki azt tippelgette, ki lesz a negyedik zsűritag. "Kacagtam a különböző neveken és verziókon" - fogalmazott Gigi.

Meztelenül kertészkedtek az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180504-meztelenul-kerteszkedtek-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-tagjai.html„Kertész leszek fát nevelek, kelő nappal én is kelek!" A kérdés, hogyan? A mirigyes fiúk ugyanis ezt is kicsit másképp gondolják. Május 5. a meztelen kertészkedés világnapja, ennek apropóján Kabai Laci, Papp Feri, Sipos Peti és Uszkó Laci felvették a harcot a kertjükben teljesen elburjánzott aljnövényzettel. TV + Sztárok--Pintér Tibor úgy érzi, eljött a generációváltás idejehttp://www.life.hu/sztarok/20180504-pinter-tibor-ugy-erzi-eljott-a-generaciovaltas-ideje.htmlPintér Tibor ugyan sok időt és energiát fordít arra, hogy fiatalos maradjon belátta, nem játszhatja örökké ő a macsó szerepeket: ideje átadni a stafétát. TV + SztárokOrigoDukai Regina elárulta, hogy szépnek tartja-e magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-dukai-regina-elarulta-hogy-szepnek-tartja-e-magat-video.htmlDukai Regina idén is tanácsadóként támogatja a Miss Balaton versenyzőit, a social média világába kalauzolja a lányokat. A verseny mellett arról is beszélt, hogy milyen lányoknak és miért érdemes elindulni a megmérettetésen, így került szóba a saját karrierje is. Kiderült, hogy fiatalon nem tartotta magát szépnek, a Life.hu riportere, Domszky László pedig kifaggatta a modellt arról, hogy most hogyan látja magát. TV + Sztárok--Horváth Éva az anyaságról mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-horvath-eva-az-anyasagrol-meselt-video.htmlHorváth Éva a Miss Balaton sajtótájékoztatóján mesélt a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a szépségversenyről, emellett természetesen az anyaság is szóba került, hiszen egy éve ilyenkor született meg az egykori modell gyermeke, Kristóf. Éva elárulta, kisfia nagyon mozgékony gyermek, minden pillanatban figyelni kell rá, és ahová lehet, magával viszi. A szépségverseny próbáján is ott volt, és előszeretettel figyelte a magassarkúban tipegő lányokat.TV + SztárokOrigoRózsa György szakításáról vallott: egy balerinával esett egykor szerelembehttp://www.life.hu/sztarok/20180504-rozsa-gyorgy-szakitasarol-vallott-egy-balerinaval-esett-egykor-szerelembe.htmlRózsa György felesége halála után már nem nősült meg, habár a szerelem nem kerülte el. Egy Nelly nevű balerinával estek szerelembe, de sajnos komollyá nem fordulhatott a dolog, amit a tévés még mindig bán. TV + Sztárok--Majka elveszítette a fogadást Sebestyén Balázzsal: alsógatyában kellett vásárolniahttp://www.life.hu/sztarok/20180504-majka-elveszitette-a-fogadast-sebestyen-balazzsal-alsogatyaban-kellett-vasarolnia.htmlMajka és Sebestyén Balázs fogadást kötöttek, ezúttal a rapper maradt alul, így neki kellett teljesítenie a kínos feladatot: alsógatyában kellett vásárolnia egy benzinkúton. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.