Három és fél évig volt együtt párjával Radics Gigi, a szakítás után két és fél hónapot töltött az Egyesült Államokban. Találkozhatott Quincy Jones-szal, és más hírességekkel, most pedig gőzerővel készül az X-Faktorra. 

"Nyelvet tanultam, pihentem, és persze sokféle zenével ismerkedtem odakint. Szóval testileg és lelkileg is szükségem volt a kikapcsolódásra. Imádom Amerikát!" - mondta a Best magazinnak adott interjújában Radics Gigi, aki három és fél év után szakított barátjával, most pedig két és fél hónapot Amerikában töltött. Az énekesnő azt is elárulta, hogy minden vasárnap templomban volt a kint töltött idő alatt azért, hogy gospelkórusokat hallgasson. 

Radics Gigi nem volt itthon, amikor az első kisfilmet forgatták az X-FaktorrólForrás: Instagram/Radics Gigi

"Leginkább mégis arra fogok emlékezni, hogy részt vehettem egy élő zenei legenda, Quincy Jones születésnapján. Bizonyos értelemben nekem ő a mentorom. Olyan emberek voltak a vendégek között mint Stevie Wonder Naomi Campbell és Jay Z" - mesélte Gigi. 

Quincy Jones hamarosan Budapesten is koncertet ad, Gigi pedig elárulta, hogy ő az egyetlen magyar énekesnő, aki felléphet vele. Duettet énekel majd egy világsztárral is. De nemcsak erre, hanem az X-Faktor következő szériájára is készül. Elárulta: már tudta, hogy újra mentor lesz, amikor még mindenki azt tippelgette, ki lesz a negyedik zsűritag. "Kacagtam a különböző neveken és verziókon" - fogalmazott Gigi.