Úgy tűnik, válik Kim Kardashian és Kanye West

Forrás: Getty Images -
Kanye West válás kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nap híre: válik Kim Kardashian és Kanye West.

Kim Kardashian nem bírja tovább férje, Kanye West állandó ámokfutását és üldözési mániáját. A bennfenntesek szerint a rappernek komoly segítségre lenne szüksége. Folyamatosan azt érzi, üldözik és közösségi oldalain is olyan kijelentéseket tesz, amivel kiveri a biztosítékot - írta meg a Life and Style magazin.

Kim Kardashian és Kanye West válnak Forrás: Getty Images

Kim állítólag nem bírja tovább, és gyakorlatilag már át is költözött az édesanyjához.

Malek Andrea Ausztriából visszaköltözik Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20180504-malek-andrea-ausztriabol-visszakoltozik-budapestre.htmlHúsz év után újra Budpestet választja lakhelyéül Malek Andrea. Új lemezre is készül. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huDopeman sérült gyerekeknek hozna létre átmeneti otthonthttp://www.life.hu/sztarok/20180504-dopeman-serult-gyerekeknek-hozna-letre-atmeneti-otthont.htmlDopeman, azaz Pityinger László húga születése közben oxigénhiányos állapotba került, így vált halmozottan sérültté. Az őt kezelő intézet vezetője Dopeman segítségét kérte egy fejlesztő átmeneti otthon létrehozásához. TV + Sztárok--Gyermekkori fotót posztolt Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20180504-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol-britney-spears.htmlBritney Spears gondolt egyet és egy gyermekkori fotóval kedveskedett követőinek a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Kínos jelenet A Tanár című sorozatban: Nagy Ervint leteperte egy diákjahttp://www.life.hu/sztarok/20180504-kinos-jelenet-a-tanar-cimu-sorozatban-nagy-ervint-leteperte-egy-diakja.htmlKellemetlen helyzetbe került Nagy Ervin: egy fiatal lány leteperte őt, ráadásul rengetegen látták a történteket. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoMegszavazták a Life.hu olvasói: Sebestyén Balázs párja a legcsinosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-megszavaztak-a-life-hu-olvasoi-sebestyen-balazs-parja-a-legcsinosabb.htmlA Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük melyik sztár barátnője a legszebb. Íme, az eredmény. TV + SztárokOrigoA rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-a-rendorseg-elutasitotta-berki-krisztian-beadvanyat-bauko-eva-ellen-zaklatas.htmlA rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellen. A celeb zaklatással vádolta egykori kolléganőjét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.