Berki Krisztián megígérte Ázsia Expresszes versenytársainak, ha győzelemhez segítik, részesednek a fődíjból. A pénzt azonban nem fizette még ki a celeb, Kulcsár Edina és Csuti pedig megelégelték a hazudozást: ügyvédhez fordultak.

Berki Krisztián nagyon kihúzta a gyufát az egykori Ázsia Expresszes társainál. Egyrészt a Viszkissel kiadott könyvükben gyalázzák a többi versenyzőt, másrészt a futam alatt tett ígéretüket sem teljesítették. Berki a verseny alatt megegyezett Kulcsár Edináékkal, Megyeri Csilláékkal és Cseke Katinkáékkal, hogy amennyiben győzelemhez segítik, nekik is juttat a főnyereményből annyit, amennyit a játék során összeszedtek. Így Csilláéknak és Edináéknak 4-4 millió forint járna, Katinkáéknak pedig kettő.

Kulcsár Edina és Csuti ügyvédhez fordultakFotó: Csudai Sándor - Origo

Eddig azonban nem fizetett a celeb, és azt állította, ő sem kapta meg a TV2-től a díját, amit a csatorna határozottan cáfolt. Kulcsár Edinának és párjának pedig elfogyott a türelme a sok hazudozás miatt, így ügyvédhez fordultak, aki azt tanácsolta, álljanak pertársaságba a többi ki nem fizetett játékossal. "Éppen itt ülök az ügyvédünkkel és erről az ügyről beszélgetünk. Minden bizonyíték a kezünkben van. Jogilag teljesen megáll mindannyiunk követelése" – mondta Csuti a Ripostnak.