Kulcsár Edina és Csuti ügyvédhez fordultak Berki Krisztián miatt: nem fizette ki őket a celeb

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Ázsia Expressz pénz Kulcsár Edina ügyvéd Csuti Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián megígérte Ázsia Expresszes versenytársainak, ha győzelemhez segítik, részesednek a fődíjból. A pénzt azonban nem fizette még ki a celeb, Kulcsár Edina és Csuti pedig megelégelték a hazudozást: ügyvédhez fordultak.

Berki Krisztián nagyon kihúzta a gyufát az egykori Ázsia Expresszes társainál. Egyrészt a Viszkissel kiadott könyvükben gyalázzák a többi versenyzőt, másrészt a futam alatt tett ígéretüket sem teljesítették. Berki a verseny alatt megegyezett Kulcsár Edináékkal, Megyeri Csilláékkal és Cseke Katinkáékkal, hogy amennyiben győzelemhez segítik, nekik is juttat a főnyereményből annyit, amennyit a játék során összeszedtek. Így Csilláéknak és Edináéknak 4-4 millió forint járna, Katinkáéknak pedig kettő.

Kulcsár Edina és Csuti ügyvédhez fordultak Fotó: Csudai Sándor - Origo

Eddig azonban nem fizetett a celeb, és azt állította, ő sem kapta meg a TV2-től a díját, amit a csatorna határozottan cáfolt.

Kulcsár Edinának és párjának pedig elfogyott a türelme a sok hazudozás miatt, így ügyvédhez fordultak,

aki azt tanácsolta, álljanak pertársaságba a többi ki nem fizetett játékossal. "Éppen itt ülök az ügyvédünkkel és erről az ügyről beszélgetünk. Minden bizonyíték a kezünkben van. Jogilag teljesen megáll mindannyiunk követelése" – mondta Csuti a Ripostnak.

Shane Tusup nélkül tért vissza Amerikából Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180505-shane-tusup-nelkul-tert-vissza-amerikabol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup a békülésük után utazott Amerikába, hogy az úszónő megint formába lendüljön. Katinka azonban egyedül tért vissza Magyarországra. TV + SztárokOrigo"Jó segged van!" - Vajna Timi tangás fenekével köszöntötte az európai nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20180505-vajna-timi-tangas-fenekevel-koszontotte-az-europai-nyarat.htmlVajna Timi a gyönyörű Mykonosz szigtén nyaral, ott mutatta meg követőinek, hogy milyen kerek a feneke.TV + SztárokOrigoHarmadik gyermekét várja a Barátok közt egykori sztárja, Juga Veronikahttp://www.life.hu/sztarok/20180505-harmadik-gyermeket-varja-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-juga-veronika.htmlA Ripost szúrta ki az Instagramon, hogy Juga Veronika, a Barátok közt egykoir Berényi Katája harmadik gyermekét várja.TV + Sztárok--Pert indít egymás ellen az Operettszínház és Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-pert-indit-egymas-ellen-az-operettszinhaz-es-kerenyi-miklos-gabor.htmlKERO zaklatási botrányai miatt távozni kényszerült az Operettszínházból, de a rendező nem adja fel. Bejelentette, hogy több pert is indít a színház igazgatója, Lőrinczy György ellen, ám a színház sem maradt adós, ők is a bíróság előtt akarják rendezni az ügyet. TV + Sztárok--Édesapja kíséri az oltárhoz Harry herceg menyasszonyát, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180505-edesapja-kiseri-az-oltarhoz-harry-herceg-menyasszonyat-meghan-marklet.htmlÉdesapja oldalán járul az oltárhoz Harry herceg amerikai menyasszonya, Meghan Markle a jegyespár két hét múlva esedékes esküvőjén, amelyen Harry néhai édesanyja, Diana hercegnő testvérei is jelen lesznek.TV + Sztárok--Véget ért a verseny: Böröcz Zsófia a Konyhafőnök nyertesehttp://www.life.hu/sztarok/20180505-veget-ert-a-verseny-borocz-zsofia-a-konyhafonok-nyertese.htmlA fináléval lezárult a hat hetes küzdelem A zsűri döntése alapján a Konyhafőnök címet és a 10 millió forintot Böröcz Zsófia nyerte.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.