Tóth Gabi hatalmas tetoválást varratott magára: fotó

Tóth Gabi kar tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi kivirult, mióta újra szerelmes. Krausz Gábor, séf nagyon jó hatással van az énekesnőre, ugyanis csak úgy ragyog.

Tóth Gabi le sem tagadhatná, mennyire boldog. A szerelemtől kivirult, lefogyott és egy új tetoválást is varratott magára, amit meg is mutatott követőienk.

A csodás hangú énekesnő karja szinte már teljesen tele van varra és nagyon jól áll neki.

Ma csak eddig jutottunk köszönöm nuni ❤️ @urbantattoo

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Megyeri Csilla úgy véli, előző életében kutya volthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-megyeri-csilla-ugy-veli-elozo-eleteben-kutya-volt.htmlMegyeri Csilla ezúttal előző életéről mesélt. TV + SztárokOrigoSzülés után két héttel Miamiba utazott Vasvári Vivien: bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-szules-utan-ket-hettel-miamiba-utazott-vasvari-vivien-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlÍgy fest szülés után két héttel Vasvári Vivien, aki máris Miamiba utazott családjával. TV + Sztárok--Nánási Mici anyák napján ünnepli a szülinapját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-nanasi-mici-anyak-napjan-unnepli-a-szulinapjat-foto.htmlMa van Nánási Mici, Ördög Nóra és Nánási Pál első gyermekének szülinapja. A jeles nap éppen anyák napjára esik, Nóri megható szavakkal köszöntötte kislányát.TV + SztárokOrigoÍgy lepte meg Eva Longoriát szerelme a babaváró bulin: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-igy-lepte-meg-eva-longoriat-szerelme-a-babavaro-bulin-video.htmlA közelmúltban tartotta babaváró buliját Eva Longoria, akit a férje egy cuki meglepetéssel ajándékozott meg. A színésznő nagyon meghatódott.TV + SztárokOrigoTolvai Reni hatalmas dekoltázzsal és nyakörvvel bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-tolvai-reni-hatalmas-dekoltazzsal-es-nyakorvvel-bulizott-foto.htmlTolvai Reni dominaszerkóban indult el szórakozni szombat este. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.