Cinthya Dictator úgy néz ki, mint egy zombi: rajongói kiborultak

fotó Cinthya Dictator zombi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator ismét sokkolta követőit közösségi oldalán: zombivá maszkírozott fotóját töltötte fel.

Cinthya Dictator egy zombi film pormóciója miatt maszkíroztatta el magát. A látvány valóban ijesztő és sokkoló, amit rajongói sem bírtak elviselni. Többen támadták és kemény szavakkal illették, ám voltak, akik észrevették, hogy a celeb nem ilyen csúnya, csak azzá sminkelték.

Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180508--partos-csilla-ujra-szerelmes.htmlPártos Csilla hosszú évek óta szingli. Mióta elváltak Pécsi Ildikó fiával, azóta egyedül neveli fiát, közben pedig exanyósával csatározik a lakás ügyében. Most azonban végre boldog lehet. TV + SztárokOrigoSztárok, akik túlélték a rákot: Robert De Nirotól Rábaközi Andreáighttp://www.life.hu/sztarok/20180507-sztarok-akik-tuleltek-a-rakot-robert-de-nirotol-rabakozi-andreaig.htmlNagyon nehéz felvenni a harcot a gyilkos kórral, a sztárok is azért beszéltek betegségükről, hogy erőt adjanak mindenkinek, aki éppen küzd a gyógyulásért. A rák ugyanis nem válogat, a nemre, a korra és egyéb körülményre sincsen tekintettel. A rendszeres szűrővizsgálatok az egyetlenek, amelyek segíthetnek megelőzni, vagy időben elkapni a betegséget. Ez volt Zalatnay Sarolta szerencséje, és Robert De Niro is erre hívta fel a figyelmet betegsége során. TV + SztárokOrigoJolly milliókat kaphat a kopasz kamufotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-jolly-milliokat-kaphat-a-kopasz-kamufotoja-miatt.htmlAz énekes pert indított egy hajgyógyászati klinika ellen, amiért az egy róla készült kopasz kamufotóval reklámozta kezelését.TV + Sztárok--Rita Ora elárulta, hogy tényleg vele csalta-e meg Jay-Z Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-rita-ora-elarulta-hogy-tenyleg-vele-csalta-e-meg-jay-z-beyoncet.htmlRita Ora megelégelte a pletykákat arról, hogy vele csalta meg Jay-Z Beyoncét, és elmondta, mi az igazság. TV + Sztárok--George Clooney 57 éves, fotó bizonyítja, hogy nem volt mindig szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-george-clooney-56-eves-foto-bizonyitja-hogy-nem-volt-mindig-szivtipro.htmlGomba frizurával és szemüvegben kissé nehéz felismerni George Clooney-t, akit világszerte nők milliói imádnak. Úgy tűnik, nem volt mindig ilyen sármos a színész, aki vasárnap ünnepelte 57. születésnapját. TV + Sztárok--Szívszorító: így teltek Robin Williams utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180507-szivszorito-igy-teltek-robin-williams-utolso-napjai.htmlBoltokba került az a könyv, amely részletesen leírja Robin Williams utolsó éveit és a színész betegségével folytatott küzdelmét. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.