Meghan Markle édesanyja lánya problémáit osztotta meg Oprah-val. Bennfentesek szerint a beszélgetés középpontjában a rasszista támadások álltak. 

Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland kész kitálalni lánya problémáiról méghozzá Oprah-nak. A múlt héten az ikonikus tévés és Doria hat órát töltöttek együtt, ez idő alatt máris sok mindent elárult Meghan édesanyja, de főleg azokról a rasszista támadásokról beszélt, melyek azóta érik Meghant, mióta együtt van Harry herceggel.

Meghan Markle-t rengeteg rasszista támadás ériForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A források szerint ez a téma nemcsak Meghant, de édesanyját és Oprah-t is érinti, hiszen mindnyájan ki voltak téve a rasszizmusnak, azonban a leendő hercegnét sokkal többször támadják mióta Harryvel van. A Meghan felé irányuló gyűlölet már az eljegyzés előtt is megmutatkozott, ráadásul nem csak a civilek fejezték ki nemtetszésüket, de a királyi család tagjai is. A rasszista beszólásairól híres Mihály hercegné decemberben, II. Erzsébet karácsonyi ebédjén viselt beszédes kitűzőt: egy szerecsent, vagyis egy fekete bőrű férfit. Nem véletlenül esett erre az ékszerre a cseh származású hercegné választása: ezen az ebéden mutatta be Meghant Harry herceg a családnak. Ezen kívül azonban még bőven érik kívülről is támadások Harry herceg menyasszonyát, melyeket az egész család elítél.

A Meghan édesanyjával készült kitárulkozó interjú azonban még nem biztos, hogy kikerülhet, hiszen előbb a királyi családnak engedélyeznie kell.