A Fertő tavi gyilkosságot elkövető Alfred U. brutális kegyetlenségeket tett a múltban. szinte az egész életét börtönben töltötte, erőszak, kínzás, és egyéb borzalmak miatt.

A Fertő tóban megtalált torzót sikerült azonosítania a rendőrségnek, kiderült, hogy egy 30 éves Beáta nevű magyar prostituált maradványait találták meg. Az elkövető, Alfred U. bevallotta, megfordult a fejében, hogy egyen is a nő testéből, ezért a szétszórt darabokon kívül a fagyasztójában is találtak maradványokat a hatóságok.

A rendőrök nő többi testrészét megtalálták a férfi vikendházábanForrás: AFP

Az is kiderült, hogy a férfi szinte egész életében rács mögött ült hol hosszabb, hol rövidebb időre méghozzá brutális kegyetlenségek miatt. A férfit édesanyja, apja és nagyanyja is gyűlölte, így hamar rossz útra tért. Tizenévesként egy 25 évvel idősebb prostituálttal jött össze, 17 évesen megerőszakolta barátnője kislányát. Ekkor bizonyíték hiányában felfüggesztették. Később késsel próbált szexre kényszeríteni egy tinilányt, ezért pár hónap felfüggesztettet kapott.


Nyolcvanban elrabolt kutyapórázzal kikötözött, majd egy egész napon át kínzott és erőszakolt egy stoppos lányt, ezért 20 hónapra csukták le. Ezután baltával megverte egy vetélytársát, annak barátnőjét pedig megerőszakolta, és leharapta a mellbimbóját, ezért 9 évet kapott. Ahogy kiszabadult, szinte rögtön kikötözött, majd megkínzott és megerőszakolt egy prostituáltat, amiért 12 évre ismét lecsukták. A pszichiátriai vélemény kimondta, hogy brutálisan szadista a férfi, és csak akkor szabadulhat, ha mentális gyógyulás jeleit mutatja. 2016-ban két szakértő felülbírálta a véleményt, úgy látták, a férfi állapota javult, ezért pszichiátriai klinikára utalták. Onnan 2017-ben végleg kiengedték, mivel összejött egy román nővel, a gondozók pedig jó jelként fogták fel, hogy képes a tartós kapcsolatra - írja a Ripost

Kezdetben azt hitték, VV Fanni maradványaira bukkantak
Felmerült, az is, hogy Novozánszki Fanni lehet a szerencsétlenül járt nő, az egykori valóságshow-szereplő édesanyja is nyilatkozott az ügyben. Végül azonban a gyilkos vallomása és a fantomkép egyértelművé tette, hogy nem Fanni az áldozat.