Korhatáros szerelem Zamárdi párkapcsolat Kovács Tamás Rujder Vivien szerelem Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy egy párt alkot a Korhatáros szerelem két színésze, Kovács Tamás és Rujder Vivien. A minap egy szenvedélyes közös fotót osztottak meg a Balaton partjáról.

Kovács Tamás a levegőbe emeli és úgy csókolja meg Rujder Vivient a Balaton partján. Ahogyan már mi is megírtuk: a Korhatáros szerelem című sorozat két fiatal színésze egy párt alkot.

Úgy tűnik, tökéletes közöttük az összhang, Zamárdiban pihenik ki a fáradalmakat.

#zamardi #balaton #❤️

Tamás Kovács (@kovacs__t) által megosztott bejegyzés,

Kasszás Erzsit visszavárják rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kasszas-erzsit-visszavarjak-rajongoi.htmlNem nyugszanak bele Kasszás Erzsi rajongói abba, hogy már nem ő, hanem Icuka a CBA-reklámok sztárja. Kommentben siratják kedvencüket. TV + SztárokOrigoHódi Pamela elárulta, mikor vesztette el a szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-hodi-pamela-elarulta-mikor-vesztette-el-a-szuzesseget.htmlHódi Pamela édesanyjával volt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor vendége, a játék alatt pedig kiderült, hogy mikor vesztette el ártatlanságát a celeb. TV + Sztárok--Augusztus elején áll oltár elé Weisz Fanni és vőlegénye, Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-augusztus-elejen-all-oltar-ele-weisz-fanni-es-volegenye-peter.htmlAugusztus elején oltár elé áll Weisz Fanni és kedvese, Péter. A pár most a kamerák előtt mesélt az előkészületekről. TV + SztárokOrigoIstenes Bence a távolból köszönti születésnapján Csobot Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-istenes-bence-a-tavolbol-koszonti-szuletesnapjan-csobot-adelt.htmlCsobot Adél a születésnapját sem töltötte Istenes Bencével, akivel 50 napig nem látják egymást. A hamarosan kétgyermekes apuka ugyanis a Survivor következő szériáját forgatja, most Instagramon köszöntötte szerelmét. TV + Sztárok--Rajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.