Lelőtte barátnőjét az amerikaifutballista, William Riley Gault

gyilkosság amerikaifutballista lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a 19 éves amerikaifutball-játékost, William Riley Gault. A fiút azért ítélték el, mert lelőtte exbarátnőjét, míg a lány aludt.

A főiskolás amerikaifutball-játékost életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, mert meggyilkolta exbarátnőjét. William Riley Gaul lelőtte a 16 éves Emma Walkert, amíg az aludt. Vallomása szerint ő nem akarta meggyilkolni a lányt, de a vád szerint dühből cselekedett éppen azért, mert vége lett a kapcsolatnak.

Lelőtte barátnőjét a fiatal sportoló Forrás: Thinkstock

Védője szerint azonban csak rá akart ijeszteni a lányra, hogy aztán később a hős, a megmentő szerepében tetszeleghessen. Ezzel akarta feltámasztani a kapcsolatot, és fel akarta hívni magára a figyelmet. A 2016-ban történt esetben most hoztak ítéletet, a focista legkorábban 51 év múlva szabadulhat – írja az ESPN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.