18 évvel fiatalabb párjával állhat oltár elé R. Kárpáti Péter

esküvő házasság Barátok közt R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
R. Kárpáti Péter nagyjából egy éve van együtt 18 évvel fiatalabb kedvesével. A pár nagyon boldog együtt, és most kiderült az is, hogy hamarosan akár össze is házasodhatnak.

R. Kárpáti Péter a napokban ünnepelte 55. születésnapját és most a Mokka vendégeként elárulta, kedvese egy élménytúrával lepte meg. Mint mondja, nagyon szeretnek együtt kirándulni, csak beülnek az autóba és szétnéznek valamelyik környező városban.

A színészre egyébként válása után talált rá újra a boldogság, új párja jóval fiatalabb tőle. Őt azonban ez egyáltalán nem zavarja, úgy véli, ez neki is jót tesz.

Figyelj, akinek fiatal csaja van, annak muszáj fiatalnak maradnia... 18 év van közöttünk. Kerek az életem, ez rendkívül jó érzés. Egy nemzetközi cégnek az ügyvezető helyettese, jogász. Most másoddiplomáként letette a kriminalisztikai szakjogász vizsgát is" – árult el néhány információt kedveséről.

Pachmann Péter ezt követően arról faggatta a színészt, tervben van-e esetleg, hogy újra megnősüljön.

Igen. Édesanyámnak, aki 84 éves, miután megismerte a páromat, nagyjából a második mondata az volt, hogy megkérdezte, na, fiam, mikor lesz az unoka? Mondom, anyu, még most váltam el. Erre ő azt válaszolta, hogy neki is csak egy élete van... Paff maradtam... De tök igaza van. A gyerekeim is nagyon szeretik a páromat, egyből elfogadták őt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.