B. László a feltételezett elkövető VV Fanni meggyilkolásának ügyében, védője pedig sokáig nagybátyja, dr. Brodmann Péter volt, ám őt kizárták. Most kiderült, hogy valójában miért nem folytathatta az esetet.

VV Fanni meggyilkolásának gyanúsítottja B. László, őt sokáig nagybátyja dr. Brodmann Péter védte, de a rokont végül kizárták az ügyből. Azt nyilatkozták, hogy azért nem folytathatja ő a védelmet, mert a rokonoktól is vesznek DNS-mintát a B. László kocsijában megtalált kötél miatt, amin ugyanis egy ismeretlen férfi nyomait is kimutatták. Eddig úgy tudtuk, hogy azért vettek mintát B. László rokonaitól, mert a nagyapja felismerni vélte a kötelet.

VV Fanni gyilkosságával kapcsolatban a gyanúsított volt ügyvédjét is kikérdezikForrás: RTL Sajtóklub

A Bors információi szerint azonban nem, vagy nem csak emiatt zárták ki az ügyvédet, hanem azért, mert állítólag gyanús telefonhívásokat folytatott B. Lászlóval Fanni eltűnésének estéjétől a gyanúsított letartóztatásáig. B. László híváslistája egyértelműen mutatja, hogy azokban a napokban legfőképp a nagybátyjával értekezett, ráadásul olyan időpontokban, amikor általában nem szokták hívogatni egymást az emberek, főleg nem olyan hosszabb beszélgetésekre, amilyeneket ők egymás között folytattak éjjel két-három órakor. „Valóban így történt. Többször hajnalban beszéltem vele. De hogy miért és miről, az ügyvédi titok marad" – mondta a lapnak az egykor védő.