Elkezdték bontani Benkőék balatoni mulatóját

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Partyfészek Omega Benkő László bontás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László fiának balatoni mulatóját, a PartyFészket elkezdték bontani. A zenész szeretné megmenteni élete munkáját, tüntetést is akartak szervezni, de el kellett halasztaniuk. 

"Jelenleg is bontják az épületet, egyszerűen nem tudunk mit csinálni" - mesélte Benkő László a Blikknek. Fia Zamárdiban található mulatója, a PartyFészek régóta gondot jelent az önkormányzatnak, szinte hetente kaptak feljelentéseket. A telek az önkormányzatot illeti, az épület viszont Benkőéké. A zenész úgy érzi, élete munkáját teszik tönkre.

A Party Fészek sztárok törzshelye volt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Kétszáz zenész lépett volna fel a tüntetésen, ám most várakozó állásponton vagyunk, át kell beszélnünk a dolgokat. Mivel megkezdték a bontást, kikapcsolták az áramot, így először egy aggregátort kell beszerezünk. Sajnos, a PartyFészek megsemmisítése elkezdődött, azt hiszem, nincs mit tenni, már sosem lesz a régi" - mondta Benkő a lapnak. Korábban szóba jött, hogy megvegyék a telket, azonban egy viszonylag új törvény miatt erre már nincs lehetőségük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.