Az egész ország ismerte egykor Bikicsunájt, vagyis Szarka Lászlót, aki gyenge angol tudása miatt lett népszerű 15 percre, azt teljesen eltűnt. Most végre kiderült, hogy él az egykor népszerű énekes. 

A Megasztár válogatója hozott óriási népszerűséget Szarka Lászlónak, aki az Alphaville együttes Big in Japan című dalát adta elő, illetve próbálta. Gyenge angol tudása miatt a szövegből olyan halandzsa lett, aminek ma már saját Wikipedia-oldala van. A Bikicsunájt kicsitől nagyig mindenki ismerte az országban 2010-ben, de azóta is elő-elő kerül, Szarka László azonban eltűnt a nyilvánosság elől, de a Bors megkereste, így végre kiderült, hogy mit csinál most.

Így él most Szarka László, vagyis BikicsunájForrás: Youtube/ 007smuki

"Olyan másfél-két éve felhagytam az énekléssel, nem igazán lépek fel. Előtte sokat jártam az országot az idegen nyelvű dalaimmal, ám szerettem volna magyar nótákkal, saját számokkal is fellépni. A menedzseremmel egy ideje megszakadt már a kapcsolatom, a végén már nem működött jól a közös munka, egyre kevesebb fellépésem volt és egyre több feszültség volt emiatt köztünk" - mondta László, aki még mindig abban az ököritófülpösi házban lakik, mint egykor, de már csak a bátyjával. Édesapja két évvel ezelőtt elhunyt. Mindketten keményen dolgoznak azért, hogy fenntartsák magukat. 

"Betanított gyári munkásként sikerült elhelyezkednem, komoly fizikai munkát végzek, autóalkatrészeket gyártunk. Nem fényes karrier, de valamiből meg kell élni, most ez teszi ki az életem, a visszatéréshez több millió forintra lenne szükségem. Nem tudom, honnan van ennyi pénzük a mulatós zenészeknek, de látom, nagyon megy nekik. A szerelem régóta elkerül, mostanában nem is igazán keresem az igazit, bár nem mondtam le ról" - árulta el László.