Sebestyén Balázs megmutatta feleségét, Vikit: videó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
feleség videó Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem arról híres, hogy megmutatná rajongóinak családját, de most véletlenül feleségével kivételt tett: élő közvetítésben tűnt fel Viki.

Sebestyén Balázs sosem szokta a családját mutogatni, egy kezünkön meg tudnánk számolni, hogy hányszor jelent meg feleségével közösen Balázs bármilyen rendezvényen, a gyermekeit pedig még jobban rejtegeti, mint szerelmét. Nemrég azonban teljesen véletlenül kivételt tett feleségével. Élőben jelentkezett be a Rádió 1 stúdiójából, amelynek teraszán Rákóczi Feri éppen grillezett, és bizony ott ült Viki is sárga ruhában, és figyelte, hogyan halad Feri a sütögetéssel.

Megszavazták a Life.hu olvasói: Sebestyén Balázs párja a legcsinosabb


Természetesen az ízlések különböznek, és a szerencsés hírességek biztosan a saját szerelmüket látják a leggyönyörűbbnek, de a külső szemlélők, vagyis a Life.hu olvasóinak véleménye szerint van egy olyan feleség, aki kiemelkedik az összes többi közül, méghozzá Sebestyén Balázsé. Nézd meg, kik lettek még dobogósok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.