Elhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendás edzője

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
kosárlabda edző sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken, a reggeli órákban elhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendája, az első női bajnokcsapat edzője - közölte a ZTE Női Kosárlabda Klub. A sportolót álmában érte a halál. 

Vertetics István a pécsi kosárlabda legendája, az első női bajnokcsapat edzője. Dolgozott emellett Szekszárdon, Sopronban, Pakson, a Diósgyőrnél, a Zala Volánnál, de szakértelmével évekig segítette a zalaegerszegi férfi kosárlabda fejlődését is. 2006-2009-ig a ZTE felnőtt csapatának másodedzője volt, majd pár éve az utánpótlás csapatainknál próbálta átadni szakértelmét az U16-os csapat edzőjeként.

Vertetics Istvánt a Zalakerámia ZTE KK Saját Halottjának tekinti, a szombati, Paks elleni mérkőzésen fekete szalaggal ellátott mezben lép pályára csapatunk - közölte a klub.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Nyárias meleg lesz a hétvégén, helyenként felhőszakadás várhatóhttp://www.life.hu/news/20180512-nyarias-meleg-lesz-a-hetvegen-helyenkent-felhoszakadas-varhato-idojaras.htmlAlapvetően igazi májusi nyár lesz a hétvégén, de az ország egyes részein rövid idő alatt nagy mennyiségű eső eshet, jég hullhat és van, ahol erős lesz a szél. News--Súlyos InterCity-baleset történt Szabadegyházánálhttp://www.life.hu/news/20180501-sulyos-intercitybaleset-tortent-szabadegyhazanal.htmlSúlyos InterCity-baleset történt Szabadegyházánál, ketten meghaltak, a rendőrség vizsgálja a körülményeket. News--Elhunyt az Újpest fiatal focistája, Molnár Emánuel Erikhttp://www.life.hu/news/20180430-elhunyt-az-ujpest-ifju-focistaja-molnar-emanuel-erik.htmlTragikus hirtelenséggel életét vesztette Molnár Emánuel Erik, az UTE Labdarúgó Akadémiájának 17 éves játékosa. NewsThinkstockBaumgartner Zsolt újra a Forma-1-hez csatlakozotthttp://www.life.hu/news/20180501-baumgartner-zsolt-ujra-a-forma1hez-csatlakozott.htmlA 2018-as Nagy Futamon az első és eddig egyetlen magyar, Baumgartner Zsolt, aki Forma-1-es pilótaként pontot szerezhetett Magyarországnak, autóba ült, hogy többek közt a Forma-1 fiatal sztárjával, Max Verstappennel együtt szórakoztassa a nézőket, viszont ami ennél is fontosabb, újra helyet kapott a száguldó cirkuszban. A Life.hu-nak azt is elmondta, hogy pontosan mi a feladata és azt is, vajon esélyesnek látja-e még magát, hogy versenyezzen a Forma-1-ben. News--Viharokra számíthatunk szerdátólhttp://www.life.hu/news/20180501-viharokra-szamithatunk-szerdatol-idojaras.htmlA meleg marad, de még gyakoribbak lesznek a felhőszakadások. News--Vasárnap: nyárias meleg lesz záporral, zivatarokkalhttp://www.life.hu/news/20180429-vasarnap-nyarias-meleg-lesz-zaporral-zivatarokkal-idojaras.htmlThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.