Egyesült Királyság Eurovíziós Dalfesztivál Eurovízió 2018 énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt a brit énekesnő, SuRie azután, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében előadás közben kikapta a kezéből a mikrofont egy rendzavaró.

A tegnapi Eurovíziós Dalfesztivál legmegdöbbentőbb pillanatát az a férfi okozta, aki előadás közben beszaladt a színpadra és kikapta a mikrofont az épp éneklő brit versenyző, SuRie kezéből. Pár másodperc után sikerült a rendzavarót leteperni, az énekesnő pedig profi módon, mintha mi sem történt volna, folytatta az előadást.

Később SuRie-nak felajánlották, hogy újra elénekelheti a dalát, ő azonban nem élt a lehetőséggel. Nem sokkal az adás után Twitterre is kitett egy bejegyzést, amelyben viccesen megjegyezte, hogy ő mindig is mondogatta, hogy az Eurovízión bármi megtörténhet.

Rajongói persze elhalmozták támogató üzenetekkel és megdicsérték profizmusát.

Büszkévé tettél bennünket ma este. Nagyon profi vagy! Kérlek, jövőre is te képviselj bennünket." – idézett egy hozzászólót a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.