Bár ma már nehéz elképzelni, hogy milyen is volt az immár háromgyermekes édesanya, Kate Middleton élete azelőtt, hogy beházasodott a királyi családba, neki is voltak nagy szerelmei Vilmos herceg előtt. Nézzük, kikkel járt korábban a hercegné!

Willem Marx

Katalin hercegnőnek Willem Marx volt az első nagy szerelme, akivel még az egyetem előtt ismerkedett meg. A férfi nem ismeretlen a britek számára, ugyanis ma riporterként dolgozik, a CNBC-nek készít politikai anyagokat Londonból. Immár neki is van családja, felesége az olasz tévés, Johanna Botta. A párnak egy közös kisfia van.

Henry Ropner

2007-ben mindenkit sokkolt a hír, miszerint szakított egymással Katalin hercegné és Vilmos herceg. A mosolyszünet alatt Kate nem vesztegette az idejét, bánatában összegabalyodott Henry Ropnerrel. A férfi magas, jóképű és igen jómódú, családjának egy több mint 30 millió fontot érő cége van. Mára egyébként ő is elkelt, egy üzletember lányát, Natasha Sinclairt vette el. A család ma Somersetben él.

Katalin hercegnére Vilmos herceg oldalán talált rá a boldogságForrás: Getty Images

Rupert Finch

Rupert Finch épp végzős volt a jogi karon, amikor megismerkedett Kate Middletonnal. A pár kevesebb, mint egy évig volt együtt. A férfi ma már ügyvédként dolgozik, házas ember, Natasha Rufus Isaacs-et vette feleségül.

Ha fotókon is megnéznéd Katalin hercegné korábbi szerelmeit, kattints a Mirrorra!