Feltalálták az öntisztító bugyit, a környezetvédelmet tartották szem előtt

Forrás: Organic Basics -
NASA bugyi öntisztító környezetvédelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környezetvédelem volt az elsődleges cél, amikor megalkották az öntisztító bugyit és alsónadrágot, amely magától megöli a kellemetlen szagokat és a baktériumokat. Az újrahasznosított anyagból készült alsóneműt 14-17 napig nem kell kimosni, így vizet takaríthatunk meg.

A Metro cikke szerint a dán márka, az Organic Basics a NASA-val közösen alkotta meg azt a 100 százalékban újrahasznosított anyagokból készült fehérneműt, amely 99,9 százalékban megöli a kellemetlen szagokat és a baktériumokat. A speciális fehérnemű előállításához ugyanazt azt anyagot használják, amivel a vizet tisztítják az űrállomásokon.

Ebből az az előny származik, hogy az így készült női és férfi alsóneműket 14-17 napig nem kell kimosni. Mindez azért jó, mert az így keletkezett vízmegtakarítással óvhatjuk a környezetet.

Kényelmes és óvjuk vele a környeztet Forrás: Organic Basics

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.