Demjén Rózsi kaposvári koncertjét lemondták a szervezők, a zenész pedig felháborodott. Állította, milliókat bukott ezen, és szerinte spórolni akartak a reklámozáson, ezért nem fogytak a jegyek. Most megszólalt a szervező.

Demjén Rózsi kaposvári koncertjét lemondták, ami miatt nagyon dühös lett a zenész. Azt állította, hogy elbánt vele a szervező, és milliókat bukott. A koncert szervezője most a Blikknek nyilatkozott, ő másként látja a történteket. Azt mondta, hiába szórt ki 300 plakátot, nem keltek a jegyek.

Demjén Rózsi lemondott koncertjéről szólalt meg a szervezőFotó: Hirling Bálint - Origo

"Reméltük, hogy az utolsó pillanatban beindul a jegyvásárlás, de az 1500 fős városi sportcsarnokba összesen 180 jegy ment el. Ezért a szervezőtársammal jobbnak láttuk, ha inkább lemondjuk a bulit. Azonnal jeleztük ezt a menedzsmentjének, felajánlva a kártérítést, amiben meg is állapodtunk: Demjén a gázsi felét kéri ilyen helyzetekben. Régóta jóban vagyunk, Rózsi a kislányom keresztapja, de most dühös vagyok rá, mert kellemetlen helyzetbe hozott" - mondta Trubics Zorán, aki ettől függetlenül a jövőben is dolgozna Demjénnel.