Bár korábban az a hír járta, hogy újra kórházba került Pécsi Ildikó, a művésznő most cáfolta mindezt.

Korábban arról lehetett hallani, hogy Pécsi Ildikó nincs jól és újra kórházba került. Most azonban kiderült, szerencsére ebből semmi nem igaz.

Nem vagyok kórházban, éppen a kertben locsolok. Kezd nagyon elegem lenni abból, hogy ha felveszem a telefont egy újságírónak, összevissza hazudoznak rólam. Már nincs kedvem beszélni, mert mostanában olyan nyilatkozatok jelennek meg, amiket ki sem ejtettem a számon. Azt írják, hogy megoperáltak, pedig nem operáltak meg. Most meg azt olvasom, hogy kórházban voltam. Hát nem voltam, de már nem is csodálkozom... Azt tudták, hogy egyszer már meg is haltam?! Kérem, még ne temessenek!" – fakadt ki Pécsi Ildikó a Ripostnak.

Pécsi Ildikó kiakadtFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A színésznő ugyanakkor hozzátette, nagyon megviselte a hónapok óta tartó huzavona volt menyével, Pártos Csillával, kemény fából faragták és igyekszik tartani magát.

Ebbe nagyon bele lehet fáradni. Ha nem lenne ilyen szakmám, mint a színészet, amibe minden szempontból belekapaszkodhatok, valószínű, már nem élnék. Ez az egész förmedvény, amiben évek óta benne vagyunk, engem iszonyatosan megvisel, csak igyekszem nem mutatni."