Ábel Anita testét gyönyörű virágok takarják: fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
virág Ábel Anita meztelen ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita egy jó ügy érdekében cserélte le ruháit virágkoszorúra: egy ritka bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, persze a kommentelők nem csak a nemes célt értékelték, hanem Anita alakját is.

Szokatlan képet tett közzé Facebook-oldalán Ábel Anita, nem csoda, hogy a rajongói azonnal felfigyeltek rá. A színésznő levetkőzött ugyanis, de persze nem meztelenül állt a kamerák elé, az intim területeit gyönyörű virágokkal fedték el. A színésznő természetesen nem ok nélkül vállalkozott erre, egy ritka, de fájdalmas bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, vagyis a HS-re.

Ábel Anita egy betegségre akarja felhívni a figyelmet fotójával Fotó: Polyák Attila - Origo

A hidradenitisz szuppurativa (HS) jellemzően a hónalj és a lágyék területét érintő idült – más szóval krónikus – gyulladásos bőrbetegség. „Egy fontos ügyhöz csatlakoztam nagykövetként, hogy egy ritka, ám rendkívül fájdalmas betegségről, a HS-ről elkezdjünk őszintén beszélni. A piros virágok a betegség megjelenési helyén vannak, a virágok pedig az emberi testet szimbolizálják" – írta Anita a fotóhoz.

Újra együtt Tóth Andi és Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-ujra-egyutt-toth-andi-es-szabo-adam-szerelem.htmlÚgy tűnik, újra egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám. A fiatalok a közösségi oldalukon is felvállalták szerelmüket. TV + SztárokOrigoKét dalt ki kell vennie Tenyának a Jimmy-musicalbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-ket-dalt-ki-kell-vennie-tenyanak-a-jimmy-musicalbol.htmlMegszületett a döntés a Jimmy-musical ügyében: Tenyának két ikonikus dalt ki kell vennie a darabból. TV + SztárokOrigoScherer Péter és Sipos Péter az Arany Bot Díj zsűritagjai lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-scherer-peter-es-sipos-peter-az-arany-bot-dij-zsuritagjai-lettek.htmlScherer Péter színművész és Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy énekese is fontosnak tartja, hogy lényeges társadalmi ügyek mellé álljanak. Ezért lettek az Arany Bot Díj zsűritagjai. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKrasznai Tünde legyőzte függőségét: már nem rabja az alkoholnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-krasznai-tunde-legyozte-fuggoseget-mar-nem-rabja-az-alkoholnak.htmlKrasznai Tündét évekkel ezelőtt az X-Faktorban ismerte meg az ország, de hiába lett harmadik a tehetségkutatóban, az igazi áttörése elmaradt. Káros szenvedélyei elsodorták őt, de most újra megtalálta a helyét. TV + Sztárok--Meghan Markle és Harry herceg intim együttlétét jelenítette meg egy tévécsatornahttp://www.life.hu/sztarok/20180516-meghan-markle-es-harry-herceg-intim-egyuttletet-jelenitette-meg-egy-tevecsatorna.htmlA Lifetime nevű angol tévécsatorna húzta ki a gyufát a királyi családnál, ugyanis még az esküvő előtt közzétettek egy erotikus jelenetet Meghanról és Harryről... TV + SztárokOrigoRadics Gigi Talán Attila miatt szakított párjával?http://www.life.hu/sztarok/20180516-radics-gigi-talan-attila-miatt-szakitott-parjaval.htmlRadics Gigi és Talán Attila egy hónapig voltak Amerikában együtt a tavasszal: összekötötték a kellemeset a hasznossal. Lehet, hogy új sztárszerelem szövődött titokban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.