Gergely Róbert és fiatal szerelme a legnagyobb egyetértésben megegyeztek abba, hogy külön folytatják, ám az énekes leszögezte, hogy kapcsolatuk nem ért véget!

Mindenkit meglepett, amikor Gergely Róbert és fiatal párja, Timi úgy döntöttek, hogy elválnak. Az énekes jelentette be a szomorú hírt, azonban most leszögezte, hogy nem ért véget teljesen a kapcsolatuk, csupán másként folytatódik.

Gergely Róbert és felesége nem szakítottakForrás: FEM3 Café

„A kapcsolatunk nem véget ért, hanem más minőségben folytatódik. Azt is mondhatnám, hogy valóban egy 30-as éveiben járó nőről, asszonyról pontosan lehet tudni, hogy – ha a világ bármelyik hölgyét megkérdezzük – mire vágyik: családra, jövőképre... Egy 60. évét elkezdő férfi egészen másra gondol, sokféle választás, sokféle opció lehetséges. Akkor, amikor mi kettesben megbeszéltük a mi jövőképünket, akkor kiderült mind a kettőnk számára, hogy egy újratervezést kell lebonyolítanunk, ami nem azt jelenti, hogy a kapcsolatunkat és az értékeinket sutba kell dobni, és meg kell tagadni azt, ami minket emberré és párrá tett" – mondta Joshi Bharatnak Gergely Róbert.