Ennyit lehet tudni eddig Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
Windsor-ház esküvő II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle királynő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle szombaton köti össze életét. Eddig rengeteg hír jelent már meg a médiában a nagy nappal kapcsolatban, mi most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. 

Már nem kell sokat várni és szombaton összeházasodik Meghan Markle és Harry herceg. A helyszíntől kezdve a tortán át rengeteg részeltet tudni már a nagy napról, íme itt vannak a legfontosabb információk:

  • Az esküvő időpontja: május 19.
  • Helyszín: London: Szent György-kápolna
  • Harry herceg esküvői tanúja testvére, Vilmos herceg lesz.
  • Vilmos és Katalin gyermekei, Sarolta hercegnő és György herceg koszorúslány és apród feladatokat látnak majd el. Hozzájuk csatlakoznak még például Meghan Markle barátnőjének gyermekei és Harry herceg keresztgyermekei is.
Harry herceg és Meghan Markle hamarosan egybekelnek Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool
  • Az esküvői torta citromos-bodzás lesz, melyet Claire Ptak cukrászmester készít.
  • A párt londoni idő szerint délben adja össze Chanterbury érseke a Szent György-kápolnában, majd délután 1 órakor indulnak egy körútra, ahol fogadják a jókívánságokat. A menet a kápolnától indul és érinti például a Kings roadot, az Albert roadot mielőtt visszatérnének a palotába, ahol a Saint George's Hallban rendezett fogadáson 600 fős fogadáson vesznek részt.
  • Az estét már egy kötetlenebb hangulatú fogadáson töltik, amelyet Károly herceg ad fiának, újdondonsült feleségének és 200 fős szűk baráti társaságuknak.
  • Meghan Markle apja, Thomas Markle szívműtéte miatt már biztosan nem lesz ott az esküvőn.
  • A menyasszony testvére sem lesz ott az esküvőn, aki nyílt levelet írt Harry hercegnek, hogy ne vegye el húgát.
  • A teljes vendéglista még nem ismert, de néhány nagy név már biztosan képviselteti magát, mint például Serena Williams, Priyanka Chopra és Patrick J. Adams.
Megyeri Csilla és barátja külön élnek: erről vallott a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-megyeri-csilla-es-baratja-kulon-elnek-errol-vallott-a-celeb.htmlMegyeri Csilla Budapesten próbálja beindítani a karrierjét, párja, Zsolti viszont Debrecenben maradt. A különélésről beszélt a celeb. TV + SztárokOrigoVajna Tímea egy szexi rajzban látta meg önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-vajna-timea-egy-szexi-rajzban-latta-meg-onmagat.htmlEgy pikáns rajzban fedezte fel magát Vajna Tímea, a képen szereplő hölgynek összefogott haja lazán az arcába lóg, pucér mellére pedig bort locsol. TV + SztárokOrigoHódi Pamela párkapcsolatáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-hodi-pamela-parkapcsolatarol-vallott-video.htmlHódi Pamela elképesztően boldog, most minden helyén van az életében, párkapcsolata pedig nem is lehetne harmonikusabb. Erről mesélt Pamela, és arról is beszélt, hogy Nati és Bence mennyire jönnek ki egymással. TV + SztárokOrigoÁgyból, egy szál ingen tett közzé képet Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-agybol-egy-szal-ingen-tett-kozze-kepet-kollo-babett.htmlHófehér ágyneműben és hófehér ingben pihen Köllő Babett, aki az ágyból tett közzé egy képet közösségi oldalán. TV + Sztárok--A palota közölte: Meghan Markle apja nem lesz ott az esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-a-palota-kozolte-meghan-markle-apja-nem-lesz-ott-az-eskuvon.htmlHivatalosan is megerősítette a Kensington-palota, hogy Thomas Markle nem lesz ott az esküvőn. Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle hivatalos közleményét tették ki a Twitter-oldalukra. TV + Sztárok--Tolvai Reni edzés közben mutatta meg hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-tolvai-reni-edzes-kozben-mutatta-meg-hatalmas-dekoltazsat.htmlNem ritka, hogy Tolvai Reni szexi képet oszt meg magáról Instagram-oldalán, most pedig edzés közben mutatta meg, milyenek a keblei egy falatnyi sportmelltartóban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.