Molnár Andit választották a legszexibb magyar sportolónőnek: interjú a táncossal

Molnár Andi szexi sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük ki a legszexibb magyar sportolónő, riporterünk, Domszky László kifaggatta a győztes, vagyis Molnár Andit. Az egykori versenytáncost meglepte a magabiztos győzelme, hiszen 42 százalékkal utasította maga mögé a többi sportolónőt. Elárulta, ő mennyire érzi magát szexinek főleg azután, hogy már nem versenytáncol.
Tóth Gabi 6 kilót fogyott: szexibb mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-toth-gabi-6-kilot-fogyott-szexibb-mint-valaha.html6 kilót fogyott Tóth Gabi, aki korábban is nagyon szexi volt. Ám mióta még karcsúbb lett és szerelmes, csak úgy ragyog fotóin. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde Madonnához hasonlította magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-kiszel-tunde-madonnahoz-hasonlitotta-magat-foto.htmlKözösségi oldalán egyre merészebb fotókat tesz közzé Kiszel Tünde, aki még a fiatalok által kedvelt appilkációka is szívesen használja, ahogy Madonna is. A naptárdíva szerint a világsztár követi őt...TV + SztárokOrigoVV Aureliót emberrablással vádolják, folyik a vizsgálathttp://www.life.hu/sztarok/20180517-vv-aureliot-emberrablassal-vadoljak-folyik-a-vizsgalat.htmlTavaly 180 ezer forintot loptak el VV Aureliótól, aki mint kiderült, igen drasztikus módszerrel akarta visszaszerezni a pénzét... TV + SztárokOrigoRá sem lehet ismerni az egykori tinisztárra, Amanda Bynesra: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-ra-sem-lehet-ismerni-az-egykori-tinisztarra-amanda-bynesra-foto.htmlRá sem lehet ismerni az egykori tinibálványra, Amanda Bynes-ra, aki alaposan szétszabatta az arcát az elmúlt években. TV + Sztárok--Seherezádé szexi dekoltázst mutatott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-seherezade-szexi-dekoltazst-mutatott-kozossegi-oldalan.htmlA Való Világból is ismert Seherezádé rendszeresen örvendezteti meg közösségi oldalának követőit szexi fotókkal. Most csodás dekoltázsát mutatta meg. TV + SztárokOrigoA jövőből is várnak vendégeket Stephen Hawking temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180516-a-jovobol-is-varnak-vendegeket-stephen-hawking-temetesere-idoutazas.htmlRengetegen szeretnének részt venni Stephen Hawking júniusi temetésén. Az eseményre időutazókat is várnak a szervezők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.