VV Fanni után már külföldön is nyomoznak

Forrás: RTL -
külföld Novozánszki Fanni nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnhet, hogy nincs haladás VV Fanni-ügyében, pedig a nyomozók nagy erőkkel keresik a lány maradványait, már külföldön is. Minden rendelkezésükre álló technikát alkalmaznak, hogy felderítsék az ügyet.

Novozánszki Fanni maradványait a mai napig nem sikerült megtalálni, pedig a hatóságok megtesznek mindent, hogy előkerítsék. A Blikk információi szerint

már külföldön is keresi a rendőrség a maradványokat:

a szomszédos országok rendőreivel vették fel a kapcsolatot, a hivatalos papírokat, például a pontos személyleírást, az ügyiratokat is megküldték.

VV Fanni maradványait már külfüldön is keresik Forrás: RTL

Soha nem látott technikát alkalmaznak a nyomozások során itthon, hatalmas csoport dolgozik az ügyön.

Vannak nyomozók a szagminták elemzésére, dolgoznak az ügyön hemogenetikusok, akik a vérmintákat vizsgálják,

de nyomszakértők, pszichológusok, toxikológiai és igazságügyi szakértők, valamint speciális kutatóegységek is azon munkálkodnak, hogy megtalálják Fanni maradványait, és felderítsék az ügyet. Sajtóértesülések szerint

már 300 millió forintnál is többet áldoztak a nyomozásra.


„Tapasztalatom szerint a nyomozók részéről maximálisan profi munka zajlik, mindent megtesznek, hogy felgöngyölítsék az ügyet" - mondta a Blikknek dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.