Fresh Andi elsírta magát, amikor édesanyjáról nyilatkozott: videó

Forrás: TV2 -
Fresh Andi megható anya sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi is szerepelt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, és amikor arra került a sor, hogy nyilatkozzon édesanyjáról, a celeb elsírta magát.

Fresh Andi édesanyjával vett részt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, a szórakoztató produkció előtt a celeb és édesanyja egymásról nyilatkoztak. Andi könnyek között beszélt arról, milyen is az ő anyukája.

Fresh Andi elsírta magát, amikor édesanyjáról nyilatkozott Forrás: TV2
Alec Baldwin 60 évesen ismét édesapa lett: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180518-alec-baldwin-60-evesen-ismet-edesapa-lett-foto.htmlA 60 éves Alec Baldwin és 34 éves felesége, Hilaria negyedik gyermeküknek örülnek, megszületett kisfiuk. Család--Így nézne ki Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180518-igy-nezne-ki-meghan-markle-es-harry-herceg-elso-gyermeke.htmlNem bírják kivárni az emberek, míg Harrynek és Meghan Markle-nek gyereke lesz, máris elképzelték, milyen lenne a közös csemetéjük. Család--Gólyahír: megszületett Chrissy Teigen és John Legend második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180517-megszuletett-chrissy-teigen-es-john-legend-masodik-gyermeke.htmlMegszületett Chrissy Teigen és John Legend második gyermeke. A hírt a modell tudatta közösségi oldalán. Család--Kapócs Zsóka nem akarja, hogy fia celebgyerek legyenhttp://www.life.hu/csalad/20180517-kapocs-zsoka-nem-akarja-hogy-fia-celebgyerek-legyen.htmlKapócs Zsóka nemrégiben hozta világra kisfiát, azonban a nyilvánosságnak még nem mutatta meg. Most azt is elárulta, miért. CsaládOrigoVeszélyben a pápa, ha ugyanakkor tartanak brit hercegi esküvőt, amikor nyer a Liverpoolhttp://www.life.hu/csalad/20180514-veszelyben-a-papa-ha-ugyanakkor-van-brit-hercegi-eskuvo-amikor-nyer-a-liverpool.htmlAz elmúlt évek tapasztalatai alapján a Liverpool Bajnokok Ligája szereplése, valamint a brit hercegi esküvők komoly veszélyt jelenthetnek az aktuális pápára nézve. Diana és Károly házasságának évében II. János Pál kis híján életét vesztette egy merénylet során, Károly és Kamilla esküvőjét pedig egy nappal el kellett halasztani, hogy a brit királyi család részt vehessen a pápa temetésén. Ami ezeket az eseményeket összekapcsolja, az a Liverpool BL-győzelme. Idén is lesz egy hercegi esküvő, a Pool is bejutott a döntőbe, Ferenc pápa pedig pár éve megjósolta a saját halálát. Család--Melegként az élet – Interjú egy homoszexuális tinédzserrelhttp://www.life.hu/csalad/20180514-melegkent-az-elet-interju-egy-homoszexualis-tinedzserrel-coming-out-kamaszkent.htmlNem könnyű kamasznak lenni. Az ember ebben az életszakaszban keresi a válaszokat az élet nagy kérdéseire, dönt a továbbtanulásról, a jövőbeli munkájáról, életre szóló barátságokat köt, szerelembe esik. Az érzelmek és a hormonok tombolnak, a párválasztás azonban korántsem könnyű feladat. Kiváltképp akkor, ha egy tini a saját neméhez vonzódik. Egy 16 éves fiú – nevezzük Zolinak – vállalta, hogy mesél nekünk titkolózásról és coming outról, félelmekről és nem várt reakciókról, valamint arról, mi zajlik le egy fiatalban, amikor tudatosul benne a saját homoszexualitása. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.