Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napján

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
édesanya anyaság esküvő Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia anya szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. 

Mindenből csak az utolsó pillanat van már hátra, ami az esküvői előkészületeket illeti Liptai Claudiánál és Pataki Ádámnál. Hamarosan oltár elé vezetik a műsorvezetőt élete első szervezett esküvőjén.

A Best magazinnak azonban most nem csak az előkészületekről és a fel-felbukkanó ara-paráról számolt be, hanem arról is, hogy valaki hiányzik majd a vendégseregből.

Liptai Claudia édesanyja nem lehet ott az esküvőn Forrás: Televíziós Újságírók Díja

"Egyetlen dolog van csak, amitől összeszorul a szívem. Hiába keresem majd a szememmel a zöld kalapos, pöttöm asszonyt, aki a legboldogabb lenne ezen a napon. Anyukám az én örök védelmezőm, aki annyi nehézség ellenére hitet és reméynt adott nekem, és akinek a simogatása semmihez nem volt fogható az életben. Csak ő nem lesz ott, hogy csillogó smaragdzöld szemével azt mondja: "Diácskám, örökké legyél boldog!" - írta Liptai Claudia a szívszorító sorokat.

Demcsák Zsuzsa nem tudja bevonzani a férfiakat, elfelejtett gyengének lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180517-demcsak-zsuzsa-nem-tudja-bevonzani-a-ferfiakat-elfelejtett-gyengenek-lenni.htmlÁbel Anita legutóbbi Anita Story-jában demcsák Zsuzsát faggatta magánéletéről. A műsorvezető őszintén beszélt arról, mennyire tudja magát elengedni a hétköznapokban és arról, mi történik most magánéletében. TV + SztárokOrigoDub FX is fellép az EFOTT-on, már hazajár Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-dub-fx-is-fellep-az-efotton-mar-hazajar-magyarorszagra.htmlDub FX szívesen keveri kedvenc stílusait, mint például a reggae-t, a drum&bass-t, a hip-hop-ot és jazz-t. Így alkotja meg azt az utánozhatatlan hangzásvilágot, amiért a magyar zeneszeretők is imádják. Nem hiába érkezik már harmadjára hazánkba, fellép ugyanis az EFOTT-on. TV + Sztárok--Jessie J először lép fel Magyarországon, az EFOTT-onhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-jessie-j-eloszor-lep-fel-magyarorszagon-az-efotton.htmlOlyan dalokat köszönhet a világ Jessie J-nek mint a Bang Bang Ariana Grande-vel és Nicki Minajjal, a Price Tag, a Flashlight vagy a Domino. A világon már számos országban adott koncertet az énekesnő, ám idén először érkezik hazánkba. A Velencei-tó partján, az EFOTT-on lép majd fel. TV + Sztárok--Ennyit lehet tudni eddig Harry herceg és Meghan Markle esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-ennyit-lehet-tudni-eddig-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojerol.htmlHarry herceg és Meghan Markle szombaton köti össze életét. Eddig rengeteg hír jelent már meg a médiában a nagy nappal kapcsolatban, mi most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. TV + Sztárok--Radics Gigi szakításáról és Talán Attilával való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-radics-gigi-szakitasarol-es-talan-attilaval-valo-kapcsolatarol-beszelt.htmlSzárnyra kaptak a hírek, hogy talán több lehet barátságnál Radics Gigi és Talán Attila között, hiszen Amerikában is együtt voltak. Most elárulták, mi van közöttük valójában. TV + Sztárok--Gór Nagy Mária megszólalt a FEM3-as szereplése kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-gor-nagy-maria-megszolalt-a-fem3as-szereplese-kapcsan.htmlAz alkoholhoz fűződő viszonyáról és munkájáról is beszélt Gór Nagy Mária, akit nemrégiben többen részegnek véltek, amikor a FEM3-on Joshi Bharat beszélgetett vele születésnapja alkalmból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.