Lakástűzben meghalt egy ember a fővárosban

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
lakástűz Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy ember Budapesten, a IX. kerületi Lónyai utcában egy társasházi lakásban szombaton keletkezett tűzben - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta: a negyedik emeleti lakásban egy idős férfit holtan találtak.
A tüzet, amely az épület tetejére is átterjedt, eloltották.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Szurikáta-ügy: Orbán Ági, a Konyhafőnök egykori győztese is elmondta véleményéthttp://www.life.hu/news/20180519-szurikataugy-orban-agi-a-konyhafonok-egykori-gyoztese-is-elmondta-velemenyet.htmlOrbán Ági, a Konyhafőnök egykori győztese is beleszállt a szurikáta-vitába. Az RTL Klub műsorának győztesének véleménye húsvétkor kavart nagy port, amikor is közösségi oldalán arra kérte követőit, hogy a megunt nyuszikat küldjék el neki, hiszen tökéletes pörkölt, vagy leves lenne belőlük. NewsOrigoElhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendás edzőjehttp://www.life.hu/news/20180512-elhunyt-vertetics-istvan-a-pecsi-kosarlabda-legendas-edzoje.htmlPénteken, a reggeli órákban elhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendája, az első női bajnokcsapat edzője - közölte a ZTE Női Kosárlabda Klub. A sportolót álmában érte a halál. News--Súlyos InterCity-baleset történt Szabadegyházánálhttp://www.life.hu/news/20180501-sulyos-intercitybaleset-tortent-szabadegyhazanal.htmlSúlyos InterCity-baleset történt Szabadegyházánál, ketten meghaltak, a rendőrség vizsgálja a körülményeket. News--Fehérneműs fotói miatt rúgták ki Bailey Davis pompomlánythttp://www.life.hu/news/20180501-fehernemus-fotoi-miatt-rugtak-ki-bailey-davist-pompomlanyt.htmlKirúgták a New Orleans Saints amerikaifutball-csapatának pomponlányai közül a 22 éves Bailey Davist. Azzal indokolták, hogy egy megosztott fotóján fehérneműben szerepel és az arckifejezése sem megfelelő. NewsOrigoElhunyt az Újpest fiatal focistája, Molnár Emánuel Erikhttp://www.life.hu/news/20180430-elhunyt-az-ujpest-ifju-focistaja-molnar-emanuel-erik.htmlTragikus hirtelenséggel életét vesztette Molnár Emánuel Erik, az UTE Labdarúgó Akadémiájának 17 éves játékosa. NewsThinkstockÖrömlányé volt a Fertő-tóban talált holttest: sikerült azonosítanihttp://www.life.hu/news/20180430-oromlanye-volt-a-ferto-toban-talalt-holttest-sikerult-azonositani.htmlEgy ideig azt hihették VV Fannié lehet a Fertő-tóban talált holttest, de azóta kiderült: egy örömlány halt meg, valószínűleg szexjáték közben. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.