Várkonyi Andit túlságosan bújósnak találta Bochkor Gábor: más a "szeretetnyelvük"

Forrás: smagpictures.com/Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813 -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor szeretetnyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gary Chapman: Az öt szeretetnyelv Egymásra hangolva című könyvét hozta szóba Várkonyi Andrea a FEM3-on futó Micsoda Nők! című beszélgetős műsorában. Elárulta, közte és Bochkor Gábor között is voltak eleinte szeretetnyelv-beli különbségek.

"Én nagyon bújós vagyok, folyton érintgetnem kell, fogdosom a másikat, érjen össze valamink. Az a félelmem, hogy az ember magából indul ki. Tehát, ha én bújós vagyok, akkor elkezdek bújni (...) Gábor például nem annyira bújós, de a kapcsolatunk elején, én gyakorlatilag rajta lógtam. Úgy néztünk tévét, hogy fél négyzetmétert foglaltunk el, és ettől megőrült. Egy idő után szólt, hogy zsibbad, itt nyomom, ott kényelmetlen, hogy ő ezt nem. Ez borzalmasan rosszul érintett, nagyon ki voltam borulva. Kifejezetten rosszul érintett, hogy ezt kaptam, át is ültem a másik kanapéra. Nemcsak sértődés volt bennem az elutasítás miatt, hanem, hogyha neki ez rossz, akkor nem csinálom, mert nem akarok neki rossz érzést adni" - nyilatkozta Andrea.

Forrás: smagpictures.com/Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.