Harry herceg esküvője: Elton John csókkal köszöntötte David Beckhamet

David Beckham Elton John Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, igazi sztárparádé volt Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén. 

Egy videóban azonban azt is megörökítették, miként üdvözölte egymást Elton John és a futballcsillag, David Beckham. Nos, a zenész egyenesen a focista szájára adott csókot, amit 0.45-től meg is nézhettek.

Demcsák Zsuzsa Ábel Anitának mesélt munkáról, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-demcsak-zsuzsa-abel-anitanak-meselt-munkarol-maganeletrol.htmlDemcsák Zsuzsa az elmúlt egy évben nem nyilatkozott sehol, most Ábel Anitánál töri meg a csendet.Beszélgetés a visszavonult időszakról, szerelemről, gyerekekről, maximalizmusról. tévézésről és a visszatérésről. TV + Sztárok--Megtalálták az eltűnt valóságshow-sztár, Joe Tilley holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-megtalaltak-az-eltunt-valosagshowsztar-joe-tilley-holttestet.htmlKolumbiában került elő Joe Tilley holtteste.TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: megosztotta az embereket Michael Curry amerikai prédikátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-megosztotta-az-embereket-michael-curry-amerikai-predikator.htmlMichael Curry amerikai prédikátor egyedi stílusban beszélt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A beszéde megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélték, újszerű és előremutató volt, mások szerint pedig nem vette eléggé komolyan a dolgát, sőt ellopta a show-t. TV + Sztárok--Botrány Harry esküvője előtt: Diana volt inasa, Paul Burrell be akart jutnihttp://www.life.hu/sztarok/20180519-botrany-harry-eskuvoje-elott-diana-volt-inasa-paul-burrell-be-akart-jutni.htmlDiana hercegnő egykori inasa, Paul Burrell nem volt rajta a meghívottak listáján. TV + Sztárok--Ma házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ma-hazasodik-ii-erzsebet-kiralyno-unokaja-harry-herceg-es-meghan-markle-2018-majus-19.htmlMa házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Markle. Már most tömegek várják a a Windsor kastély előtt a hercegi párt. TV + Sztárok--Az ősi királyi pompa és a modern kor elemeit ötvözi Harry herceg és Meghan Markle esküvői szertartásahttp://www.life.hu/sztarok/20180519-az-osi-kiralyi-pompa-es-a-modern-kor-elemeit-otvozi-harry-herceg-es-meghan-markle-szombati-eskuvoi.htmlKároly walesi herceg, brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája - a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia, a windsori kastély Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget amerikai menyasszonyának. A ceremónia, amelyet Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága vezet, közép-európai idő szerint 13 órakor kezdődik, és várhatóan egy órán át tart. Az újdonsült hercegi házaspár ezután nyitott hintón hajtat végig Windsor utcáin, üdvözölve a várhatóan százezres tömeget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.