II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle borosta Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tradíció szerint, ha valaki katonai egyenruhában esküszik, frissen borotváltnak kell lennie. Akkor hogyan lehet, hogy Harrynek nem kellett eltávolíttatnia az arcszőrzetét? 

Úgy tudni, Harry herceg nagyanyja, II. Erzsébet brit királynő engedélye miatt maradhatott borostás. Hugo Vickers történész úgy magyarázza ezt, hogy a királynő azért engedélyezte unokájának a borotvamentességet, mert már leszerelt - írja a 24.hu.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Ezt üzente Meghan Markle-nek a távollévő beteg édesapja, Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ezt-uzente-meghan-marklenek-a-tavollevo-beteg-edesapja-thomas-markle.htmlAhogy azt tudni lehetett, Meghan édesapja néhány napja szívműtéten esett át Mexikóban, ezért nem tudott részt venni lánya esküvőjén. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: megosztotta az embereket Michael Curry amerikai prédikátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-megosztotta-az-embereket-michael-curry-amerikai-predikator.htmlMichael Curry amerikai prédikátor egyedi stílusban beszélt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A beszéde megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélték, újszerű és előremutató volt, mások szerint pedig nem vette eléggé komolyan a dolgát, sőt ellopta a show-t. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: az exbarátnő Chelsy Davy arca sok mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-az-exbaratno-chelsy-davy-arca-sok-mindent-elarul.htmlBár mosolyogva érkezett, az alábbi elkapott fotó tanúsága szerint nem volt túl jón napja a hercegi esküvőn az exbarátnőnek, Chelsy Davynek. Íme, a kép, kommentár nélkül: TV + Sztárok--Ganxsta Zolee "ultraszar arcnak" nevezte Rippel Ferithttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ganxsta-zolee-ultraszar-arcnak-nevezte-rippel-ferit-a-toth-vera-kiraly-linda-ugy-miatt.htmlAz Inspiráló Nők díjátadó gáláján Rippel Feri felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy 300 ezer plusz áfáért segít nekik lefogyni. Az énekesnők kiakadtak, és az ügynek ezzel nincs vége: előkerült az ATV #Bochkor műsorban is. TV + Sztárok--Így él most Krizbai Teca, a Csillag születik egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-igy-el-most-krizbai-teca-a-csillag-szuletik-egykori-versenyzoje.htmlKrizbai Tecát, a gyengénlátó énekesnőt a 2011-es Csillag Születikben ismerte meg az ország. Bár az éneklést sem hagyta abba, nemsokára diplomázik, és azt is elmondta mivel szeretne a jövőben foglalkozni. TV + Sztárok--Botrány Harry esküvője előtt: Diana volt inasa, Paul Burrell be akart jutnihttp://www.life.hu/sztarok/20180519-botrany-harry-eskuvoje-elott-diana-volt-inasa-paul-burrell-be-akart-jutni.htmlDiana hercegnő egykori inasa, Paul Burrell nem volt rajta a meghívottak listáján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.